Manfrotto statiivikomplekt MKBFRTA4GTFB-3W Befree GT PRO 3-Way Alu

Manfrotto
Tootekood: MKBFRTA4GTFB-3W
Hind
303.80 €
Kuumakse
8.86 € / kuumakse alates
  • Professionaalne foto/video statiivikomplekt – kompromissideta
  • Ideaalne kuni 6 kg kaaluvatele hübriidkaameratele
  • Sujuv kaader kokkupandava 3-suunalise pea ja nivelleerimissambaga
  • Ühildub Arca-tüüpi, 200PL-PRO ja Manfrotto 501PL videoplaadiga
  • Sinu varustus on UNI/PdR 105:2021 vastavusega turvalisem kui kunagi varem

Manfrotto Befree GT PRO alumiiniumist statiiv koos kolmesuunalise peaga on täiuslik sagedasti liikvel olevate professionaalide jaoks, kes otsivad lummavate fotode ja enneolematute videomaterjalide jäädvustamiseks kompaktsust ja mitmekülgsust. Eesmärgipäraselt loodud suurepärase jõudluse ja kohanemisvõime tagamiseks on selle suurus kokkupanduna vaid 45 cm. Vaatamata kompaktsele kujule tagab see statiiv muljetavaldava stabiilsuse, kui see on Sinu hübriidkaameraga ühendatud, muutes selle oluliseks tööriistaks neile, kes soovivad luua.

Manfrotto Befree 3-Way Live on uuenduslik statiivipea, mis tagab ülitäpse ja sujuva kontrolli nii panoraampööretel kui ka kallutamisel. Tänu muljetavaldavale sujuvusele on seda statiivipead ülilihtne peenhäälestada ning saavutada ideaalne kaader. Kusjuures statiivipea teeb sama head tööd nii põrgukuumuses kui ka jääkülmas, taludes nii -30° külma kui ka +70° kuuma. Befree 3-Way Live statiivipea teeb täiuslikuks kokkuvolditavad juhtkangid, portreeasend ning kolm loodi.

Lisaks on statiivipeaga komplektis ainulaadne 200PL-PRO kiirkinnitusplaat – kvaliteetne alumiiniumist meistriteos. See plaat integreerub sujuvalt nii Manfrotto RC2 kui ka Arca-tüüpi pea kinnitustega. Statiivipea kiirkinnitusadapter ühildub ka 501PL videoplaadiga (ei kuulu komplekti), mis sobib hästi pikemate objektiividega töötamiseks. Fotograafiamaailmas on see statiivipea usaldusväärne kaaslane, toetades vankumatult Sinu loomingulist visiooni.

Komplekti ergonoomiline disain teeb sellega töötamise intuitiivseks ja lihtsaks, võimaldades varustuse kiirelt ja lihtsalt üles seada. Befree 3-Way Live on varustatud stabiilsete jalgadega, mis tagavad töökindluse ka kõige konarlikematel tööpindadel.

Befree Leveling Column lihtsustab Sinu töövoogu. Kesksamba ülaosas oleva nivelleeriva poolkuuliga on Sul täielik kontroll ülemise plaadi nurga üle – enam ei pea vaeva nägema statiivijalgade pikkuse ja nurga reguleerimisega.

Statiivi jalgade asendi muutmine on tehtud võimalikult sujuvaks ja ergonoomiliseks ning on teostatav nii parema kui ka vasaku käega. Statiivi jalgu saab asetada kolme erineva nurga alla – ka iga jalga individuaalselt –, et tagada stabiilsus ka maastikul pildistades.

Ainulaadsete tarvikute lisamine võib Sinu võtteid tõeliselt täiustada, muutes sellega kõike. Seepärast on Befree 3-Way Live varustatud Easy Link ühendusega, mis võimaldab lisaks kaamerale ühendada statiivi külge ka erinevaid foto- ning videotarvikuid, näiteks LED-valgusteid, reflektoreid jm.

Fotograafide jaoks loeb iga hetk, sest hetk, mida oled oodanud, võib tulla ootamatult kiiresti. Muuda oma seadistust sujuvamaks statiiviga, mis avaneb vaevata ühe liigutusega. Manfrotto välja töötatud keeratav lukustusmehhanism on Sinu parim valik. See on kompaktne, välkkiire ja uskumatult kasutajasõbralik, ilma väljaulatuvate osadeta – see võimaldab Befree GT PRO alumiiniumstatiivil vaevata hoiutaskusse ja sealt välja libiseda.

Befree GT on parim reisistatiivi kollektsioon kõigile professionaalidele, kes soovivad maksimaalset jõudlust isegi reisil olles. Uue, värske ja elegantse disainiga eristab see Sind tõelise professionaalina. See on loodud selleks, et võimaldada fotograafidel väljendada oma unikaalsust ning teha oma hübriidkaameraga kõige julgemaid ja erakordsemaid kaadreid.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.