TELESIN Power grip selfie stick (With power bank) TE-CSS-001

Telesin
Tootekood: TE-CSS-001
Hind
55.40 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Selfie-pulk USB-C powerbankiga Telesin spordikaamerale / nutitelefonile TE-CSS-001

Salvestage pikka aega, saavutage originaalne perspektiiv ja olge kindel, et teie kaamera ei keeldumise teenindamast teid kõige vähem sobival hetkel. Selfie-pulk Telesin TE-CSS-001 toimib ka powerbankina - see toetab kiiret laadimist ja eristub 10,000mAh mahutavusega. See avardub kuni 90 cm pikkuseks ja võimaldab laadida kahte seadet samaaegselt. Samuti on sellel IP52 veekindlus.

 

Mahutavus 10,000mAh

Powerbanki mahutavus on 10,000mAh, mis tähendab, et saate nautida umbes 5 korda pikemat tööaega kui tavaliste akude puhul. See tähendab kuni 5 tundi katkematut 5.3K/30FPS videosalvestust! Te ei pea enam muretsema, et teie kaamera tühjeneb liiga kiiresti ja takistab teid täiuslike kaadrite loomisel.

 

Kiire laadimine

Ärge oodake enam lõputult, kuni teie seadmed on kasutamiseks valmis. Powerbank pakub kuni 18W võimsust ja toetab selliseid kiire laadimise standardeid nagu QC ja PD3.0, seega taastab see teie kaamera või nutitelefoni energia hetkega! Toode toetab ka 18W sisendvõimsust, mis võimaldab seda lühikese ajaga laadida. Teavet powerbanki aku oleku kohta laadimise ajal edastavad teile sisseehitatud indikaatorid.

 

Laadige 2 seadet samaaegselt

TE-CSS-001 powerbankiga saate mugavalt laadida kuni 2 seadet samaaegselt. Toode on varustatud vedruga USB-C kaabliga ja USB-C pesaga, seega toidab see mitte ainult sellele kinnitatud kaamerat, vaid ka teie telefoni, näiteks. Märkus: kaabli ja USB-C pesa samaaegsel kasutamisel ei ole kiire laadimine võimalik.

 

Reguleeritav selfie-pulk

Saage veelgi rohkem võimalusi originaalsete kaadrite salvestamiseks. Saate reguleerida selfie-pulga pikkust 21.6-90 cm, nii et saate hõlpsasti teha täiuslikku selfie't kauni maastiku taustal või mahutada oma sõbrad pildile. Veelgi enam, tarvik on varustatud ergonoomilise käepidemega, mis sobib ideaalselt teie käes ja ei libise välja.

 

Mõeldud disain

Võtke seade mägedesse, suusatama või metsa ilma muretsemata. Powerbank eristub IP52 veekindlusega, mis tähendab, et see ei karda lund ega vihma. Tolm ei kujuta ka suurt ohtu. Toote teine eelis on 1/4″ auk, mis asub põhjas ja võimaldab kinnitada täiendavaid tarvikuid, nagu näiteks statiivi (müüdud eraldi).

 

Laialdane ühilduvus

Panustage universaalsetele lahendustele. Powerbank on ühilduv enamikku nutitelefonide, spordikaamerate, 360° kaamerate ja peegelkaamerate mudelitega tuntud brändidelt. Leiate ka täiendava adapteri ja telefonihoidiku, et saaksite hõlpsasti kinnitada valitud seadme. Ütlege head aega piirangutele - Telesiniga saate veelgi rohkem võimalusi originaalsete videokaadrite salvestamiseks!

 

Karbis

Selfie-pulk powerbankigaKaamera adapterKruviTelefonihoidikKlapiga kaabliava GoPro Hero 11 / 10 / 9 kasutusjuhendKiire laadimiskaabel
BrändTelesin
MudelTE-CSS-001
Selfie-pulga pikkus216-900mm
Aku mahutavus10,000mAh
Nominaalne mahutavus5000mAh, 3.6V, 36Wh
Võimsuse sisend5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A
Väljundvool5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5A
Toetatud kiire laadimise protokollidQC3.0, PD3.0, FPC, AFC, Apple2.4A max. 18W
Kaal400g
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.