Zhiyun Smooth 5S AI Mobile Gimbal Combo

Zhiyun
Tootekood: C030124ABR1
Hind
228.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Kristallselge korpus hoolikalt nikerdatud detailidega
ZHIYUNil on tekstureeritud poolläbipaistvast materjalist valmistatud teljevarred, mis pakuvad paremat sensoorset kogemust. Juhtpaneelil on kahekihiline kattekujundus, mille läbipaistev kate lisab täiendava rafineerituse kihi. Mitmekihilised pihustustehnikad loovad sileda ja läikiva viimistluse. Lisaks on käepide ümbritsetud tekstureeritud silikooniga, mis tagab parema haarde ja mugavuse.

Magnetiline AI-jälgimismoodul
ZHIYUN kasutab täiustatud magnetilist AI-jälgimismoodulit, mida saab paigutada nii ette kui ka taha. Intuitiivne žestijuhtimine võimaldab jälgimisfunktsioone hõlpsalt hallata. Moodul toetab jäädvustamise alustamist/lõpetamist ZHIYUN rakenduses, samuti kohandatud kaadri jälgimist. Kasutajad saavad imeliste hetkede jäädvustamiseks vaevata salvestada pikamaa soolovideoid.

Nutikas žestijuhtimine
Integreeritud mitme ülesandega juhised võimaldavad Sul kasutada erinevaid žeste jäädvustatava objekti jälgimisfunktsiooni avamiseks või sulgemiseks, võimaldades kaugvideosalvestust, intelligentset sujuvat jäädvustamist ja elu tipphetkede kiiret talletamist.

Sisseehitatud ja lisatavad valgustid
Kaldetelg on varustatud võimsa valgustiga, mille tippvalgustus on 650 luksi. Kaks täiendavat magnetilist täitevalgustit koos sisseehitatud seadmega tagavad tipphetkel ületamatu 2040 luksi valgusefekti.

Ortogonaalne 3-teljeline struktuur
ZHIYUN juhib tööstust oma klassikalise ortogonaalse 3-teljelise struktuuriga, pakkudes piisavalt ruumi ja muljetavaldavat kandevõimet. Struktuur võimaldab tõelist 360° piiramatut pöörlemist, vabastades pingevabalt kaasahaarava Vortex Mode visuaalse efekti.

Kõik ühes juhtpaneel
ZHIYUN Smooth 5S AI on varustatud juhtpaneeliga, mis võimaldab Sul sujuvalt parameetreid käeulatuses reguleerida, avades piiramatud võimalused nutitelefoniga filmimise teekonnal.

Täiustatud stabiliseerimistehnoloogia
Smooth 5S AI kasutab ZHIYUNi täiustatud stabiliseerimisalgoritmi ja suure pöördemomendiga mootoreid, tuues igapäevasesse nutitelefoniga loomisesse professionaalse taseme sujuvust.

Kiirlaadimine kogu päeva kestvaks loovuseks
Töötab pidevalt 7 tundi, kui AI jälgija ja sisseehitatud valgusti on sisse lülitatud. Töötab pidevalt 2 t 20 min, kui kaks magnetilist valgustit ja sisseehitatud valgusti on sisse lülitatud. Töötab pidevalt 26 tundi, kui stabilisaator on ooterežiimis.

Lase oma loovus valla
ZY Cami rakendusel on eksklusiivne SMART-režiim ja suur hulk intelligentseid videomalle, mis pakuvad kasutajasõbralikku redigeerimist ja ühe klõpsuga videotootmist, et suurendada mugavust.

Professionaalne filmitegemine
StaCam rakendus toetab kohandatavat kadreerimist, objektiivi fookuskauguse reguleerimist, sügavuse iluefekte ja täiustatud video kohandamist, hõlbustades professionaalse kvaliteediga videote tegemist.

Komplekti kuulub:
  • Zhiyun Smooth 5S AI
  • Ministatiiv (M2)
  • USB-C laadimiskaabel
  • AI-jälgimismoodul
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.