Imou FSP13 Solar Panel

Imou
Tootekood: SOLARPANELFSP13
Hind
44.45 €

IMOU FSP13 päikesepaneel Cell PT 7W kaameratele.

Hoolitsege oma Imou Cell PT kaamera usaldusväärse toiteallika eest ja olge kindel, et see ei keelduda teid teenimast kõige vähem sobival hetkel. FSP13 päikesepaneel pakub kuni 7,2 vatti võimsust ja on väga vastupidav - isegi karmid tingimused ei hirmuta seda. Samuti on see väga lihtne paigaldada - 4 m (0,5 m + 3,5 m) pikkune kaabel annab teile paindlikkuse ja võimaldab valida optimaalse päikeselise asukoha.

Muljetavaldav jõudlus

Imouga ei pea te kaamera laadimist meeles pidama. Pühendatud päikesepaneel tagab usaldusväärse toiteallika pikemaks ajaks! Tänu sellele saab seadet laadida keskkonnasõbraliku päikeseenergia abil. Lisaks tähendab kuni 7,2 vatti võimsus, et vajate iga päev vaid mõnda tundi otsese päikesevalguse käes, et kaamera saaks pikka aega pidevalt töötada.

Parandatud disain

Paneel eristub oma robustse ja vastupidava disainiga, seega teenib see teid hästi isegi ebasoodsates ilmastikutingimustes. See töötab suurepäraselt peaaegu igasugustes tingimustes! Mis veelgi enam, toode on varustatud tugevdatud USB-C kaabliga, millel on spetsiaalselt disainitud pistik, mis tagab kõrge vastupidavuse ja pika eluiga.

Komplekti kuulub

PäikesepaneelKombineeritud kinnitusPlastikust kaabliside x2Kruvi (suur) x4Seinaankur x4Kruvi (väike) x2Ühenduskaabel (4 m)

TootjaImou
mudelFSP13
Tööpinge6,48 V (±5%)
Töövoog1,08 A (±5%)
Töötamistemperatuur-20°C kuni 60°C
Salvestustemperatuur-20°C kuni 45°C
Salvestusümbruse niiskus< 60%
Muundamistegur≥ 21%
Mõõtmed285 x 190 x 18.5 mm
Kaal214,7 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.