Cable Audio 2x 3.5mm male to 3,5mm female Vention BBUBY 0.3m Black

Vention
Tootekood: BBUBY
Hind
7.45 €

Audio kaabel 2x 3.5mm 0.3m Vention BBUBY must

See kompaktne audio kaabel on varustatud kahe 3.5mm isase pistikuga ja ühe 3.5mm emase pistikuga. See võimaldab teil ühendada kõrvaklappe oma arvuti või sülearvutiga, pakkudes suuremat mugavust ja võimalust mängida mänge või korraldada veebikohtumisi vabalt. Pikkusega 0.3 meetrit on see mitte ainult funktsionaalne, vaid ka kompaktne ja lihtne kaasas kanda.

Vention/BBUBY/1

Kindel konstruktsioon

Vention on bränd, mis on tuntud oma kvaliteetsete toodete poolest. BBUBY kaabel on kindlalt ehitatud ja sellel on kuldse kattega pistikud, mis garanteerib usaldusväärse ühenduse ja kaitse helikvaliteedi kadumise eest. Te ei pea muretsema signaali kadumise või muude häirete pärast.

Vention/BBUBY/2

Täielik mugavus mängimise ajal

See kaabel võimaldab teil mängida veebis vabalt, ilma et oleks vaja spetsiaalseid kõrvaklappe. Selle abil saate ühendada oma lemmik kõrvaklapid sülearvuti või lauaarvutiga. Kaabel toetab mitte ainult audio signaali, vaid ka mikrofonifunktsiooni, nii et saate pidada juhuslikke vestlusi. Olenemata sellest, kas olete muusika, filmi või mängude armastaja, pakub see kaabel teile selget heli ja mugavust.

Vention/BBUBY/3

TootjaVention
mudelBBUBY
VärvMust
Pikkus0,3 m
Pistikud2 x audio 3.5 mm isane + audio 3.5 mm emane
MaterjalAlumiinium sulam/PVC
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.