Cable Audio 3.5mm mini jack Vention BAWBD 0.5m Black

Vention
Tootekood: BAWBD
Hind
3.55 €

Vention Micro Jack 3.5mm kuni Micro Jack 3.5mm Kaabel 0.5m

Tänapäeva maailmas mängib helikvaliteet meie igapäevaelus olulist rolli, olgu selleks lemmikmuusika kuulamine, telefonikõne pidamine lähedastega või filmi vaatamine. Vention Micro Jack 3.5mm kuni Micro Jack 3.5mm Kaabel 0.5m ühendab tehnoloogia väikseimate detailide tähelepanuga, tagades suurepärased akustilised kogemused.

Emaljaga vasktuum

Iga kaabli süda on selle tuum. Vention Micro Jack 3.5mm Kaabel on varustatud emaljaga vasktuumaga, mis tagab suurepärase juhtivuse, tulemuseks on puhas ja häirimatu helivool. Vask on mitte ainult väga juhtiv, vaid ka vastupidav, tagades kaabli pikaealisuse.

TPU välimine kate ja puuvillane punutud jakk

Kaitse ja vastupidavus on sama olulised kui juhtivuse kvaliteet. Kaabel on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, seega lisab TPU välimine kate paindlikkust ja vastupidavust mehaanilistele kahjustustele. Lisaks suurendab puuvillane punutud jakk mitte ainult kaabli vastupidavust, vaid annab sellele ka elegantse ja kaasaegse välimuse.

Hi-Fi heli

Helikvaliteet on iga helihuvilise jaoks oluline omadus. Tänu oma täiustatud konstruktsioonile ja kvaliteetsetele materjalidele pakub Ventioni kaabel Hi-Fi heli. See tähendab, et võite oodata selget, sügavat heli, mis jäädvustab iga noodi nüansid täpselt.

Bränd Vention
mudel BAWBD
Värv Must
Pikkus 0.5m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
139 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.