Cable Audio 3.5mm mini jack Vention BAWLG 1,5m blue

Vention
Tootekood: BAWLG
Hind
2.70 €

Vention Audio Micro Jack 3.5mm kuni Micro Jack 3.5mm Kaabel 1.5m Sinine

Vention Audio Micro Jack 3.5mm kuni Micro Jack 3.5mm kaabel ühendab erakordse vastupidavuse, mida kinnitab selle võime taluda kuni 50 kg koormust ja painutada rohkem kui 6000 korda ilma kahjustusteta. Tänu oma uuenduslikule astmelisele disainile saab seda otse oma telefoni sisse ühendada, isegi kui sellel on paks ümbris, elimineerides vajaduse seda eemaldada. Kuldplaadist pistikud tagavad kristallselge heli ning elegantne alumiiniumviimistlus lisab klassi ja stiili. See on kompaktne kombinatsioon vastupidavusest, funktsionaalsusest ja disainist, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootusi.

Võimendatud Konstruktsioon Pikaajalise Kasutuse jaoks

Vention Audio Micro Jack 3.5mm kuni Micro Jack 3.5mm kaabel mitte ainult ei näe stiilne välja, vaid pakub ka erakordset vastupidavust. Igapäevaste väljakutsete talumiseks disainitud selle tugevus on kinnitatud võimega taluda kuni 50 kg koormust ilma purunemise riskita. Lisaks on kaabel mõeldud taluma rohkem kui 6000 painutust, muutes selle mitte ainult usaldusväärseks, vaid ka vastupidavaks igapäevasele kulumisele.

Kasutajasõbralik Telefoni Ümbristele

Tänu oma astmelisele disainile võimaldab Vention kaabel lihtsat ja kiiret ühendamist teie seadmega, isegi kui sellel on ümbris. See on lahendus, mida hindavad kõik, kes soovivad oma telefoni kaitset säilitada kaabli kasutamise ajal.

Kuldplaadist Pistikud Suurepärase Helikvaliteedi jaoks

Helikvaliteet on audio kaablite puhul ülioluline tegur. Kuldplaadist pistikud mitte ainult ei paku esteetilist välimust, vaid eelkõige ka suurepärast signaali juhtivust. See tagab puhta ja veatu heli igas olukorras.

Bränd Vention
mudel BAWLG
Pikkus 1.5m
Kuldplaadist Pistikud Jah
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
76 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.