Cable Audio 3.5mm mini jack Vention BAWLF 1m blue

Vention
Tootekood: BAWLF
Hind
3.40 €

Vention Audio Micro Jack 3.5mm kuni Micro Jack 3.5mm Kaabel 1m Sinine

Vention audio micro jack 3.5mm kuni micro jack 3.5mm kaabel ühendab erakordse vastupidavuse, mida kinnitab selle võime taluda kuni 50 kg koormust ja painduda üle 6000 korra ilma kahjustusteta. Tänu oma uuenduslikule astme disainile saab seda otse oma telefoni sisse ühendada, isegi kui see on varustatud paksu kaitsega, elimineerides vajaduse see eemaldada. Kuldplaatitud ühendused tagavad kristallselge heli, samas kui elegantne alumiiniumviimistlus lisab klassi ja stiili. See on kompaktne vastupidavuse, funktsionaalsuse ja disaini segu, mis vastab isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootustele.

Võimendatud Konstruktsioon Pikaajalise Kasutuse jaoks

Vention audio micro jack 3.5mm kuni micro jack 3.5mm kaabel ei näe mitte ainult stiilne välja, vaid pakub ka erakordset vastupidavust. Igapäevaste väljakutsete täitmiseks loodud, kinnitab selle vastupidavust võime taluda kuni 50 kg koormust ilma purunemise riskita. Lisaks on kaabel loodud taluma üle 6000 paindu, muutes selle mitte ainult usaldusväärseks, vaid ka vastupidavaks igapäevasele kulumisele.

Kasutajasõbralik Kaitsmeomanikele

Tänu oma astme disainile võimaldab Vention kaabel lihtsat ja kiiret ühendamist teie seadmega, isegi kui kasutajal on sellel kaitse. See on lahendus, mida hindavad kõik, kes ei soovi oma telefoni kaitsmisel järeleandmisi teha, samas kui kaablit kasutatakse.

Kuldplaatitud Ühendused Suurepärase Helikvaliteedi jaoks

Helikvaliteet on audio kaablite oluline aspekt, ja kuldplaatitud ühendused pakuvad mitte ainult esteetilist välimust, vaid, mis veelgi tähtsam, suurepärast signaali juhtivust. See tagab puhta ja laitmatu heli igas olukorras.

BrändVention
mudel BAWLF
Pikkus1m
Kuldplaatitud ÜhendusedJah
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
51 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.