3.5mm to 6.5mm Jack Cable Vention BAIHJ - 5m (grey)

Vention
Tootekood: BAIHJ
Hind
14.60 €

Vention BAIHJ 3.5mm kuni 6.5mm jack kaabel 5m (hall)

Vention BAIHJ 3.5mm kuni 6.5mm jack kaabel on mitmekülgne audio kaabel, mis on loodud laiale seadmete valikule. Universaalsete sisenditega on see ideaalne nii koduseks kui ka professionaalseks kasutamiseks. See ühendab kõrgeima kvaliteediga materjalid ja suurepärase helifidelsuse, et pakkuda kasutajatele puhtaimat helikvaliteeti. Ükskõik kuhu te selle ühendate, pakub see alati suurepärast ühilduvust ja selget heli.

Vention/BAIHJ/1

Suurepärane kvaliteet

Vention BAIHJ jack kaabel on kvaliteetne toode, mis pakub erakordset heliselgust ja kõrget fideliteeti, võimaldades kõige autentsemat helide taastamist. Kvaliteeti silmas pidades on kaabel valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest pikaajalise vastupidavuse ja usaldusväärsuse tagamiseks. Vention BAIHJ kaabliga on iga heli sujuv, tasakaalustatud ja selge, mis tagab ülimalt hea kuulamiskogemuse. Olgu see muusika, filmide või stuudio salvestuste jaoks, see kaabel pakub puhtaimat võimalikku heli.

Vention/BAIHJ/2

Mitmekesised ühendusvõimalused

BAIHJ kaabel pakub kõrget ühilduvust, olles ideaalne lahendus mitmesugustele seadmetele. Selle universaalne 3.5 mm sisend tagab lihtsa ühenduse arvutite, sülearvutite, telefonide, konsoolide ja paljude teiste multimeedia seadmetega. Teiselt poolt, oma 6.5mm sisendiga, saab kaabel hõlpsasti ühendada kõlarite, mikserite, kitarride ja muu professionaalse taseme audio seadmega. Ükskõik millised on teie vajadused, Vention BAIHJ kaabel pakub ületamatut ühenduvust, võimaldades teil nautida igasuguseid heliallikaid.

Vention/BAIHJ/3
TootjaVention
mudelBAIHJ
Värvhall
Liides3.5 mm kuni 6.5 mm jack
Pikkus5 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
116 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.