Audio spitter AUX 3.5 to Lightning Remax Sury, RL-LA13i, 15cm

Remax
Tootekood: RL-LA13I
Hind
17.25 €

REMAX Sury AUX 3.5 kuni Lightning audio jagaja, RL-LA13i, 15cm

Remaxi audio jagaja on ideaalne tööriist muusikaarmastajatele, kes hindavad suurepärast heli ja vastupidavust. See pakub kõrge fideliteedi ja muusika parimat kvaliteeti ning selle läbimõeldud disain koos vastupidavama alumiiniumkorpusega tagab vastupidavuse ja mehaaniliste kahjustuste vastupidavuse. See on seade, mis võimaldab teil nautida muusikat igal ajal, sõltumata kasutustingimustest.

Remax/RL-LA13i/1

Suurepärane heli

Remaxi audio jagaja on ideaalne tööriist kõigile muusikaarmastajatele, kes hindavad suurepärast heli. See tagab kõrge fideliteedi ja muusika parimat kvaliteeti. Nüüd saate kuulata oma lemmiklaule just nii, nagu need on loodud. Miski ei piira teid enam! Nüüd saate nautida muusikat igal ajal, olenemata sellest, kus te olete või mida te teete. Avastage uus kogemus suurepärase heliga, mida Remaxi audio jagaja pakub.

Remax/RL-LA13i/4

Läbimõeldud disain

Remaxi audio jagaja on seade, millel on hästi läbimõeldud disain, mis tagab vastupidavuse ja kulumiskindluse. Tugevama konstruktsiooni ja alumiiniumkorpusega suudab jagaja taluda karmimat kasutust, ilma et see kergesti kriimustuks või kahjustuks. See tugev disain tagab mitte ainult pikema eluiga, vaid ka suurema vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele.

Remax/RL-LA13i/3
TootjaRemax
mudelRL-LA13i
MaterjalTPE + alumiinium
Pikkus15 cm
Otste tüüpAUX 3.5 kuni Lightning
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.