Remax RL-L200 Mini jack 3.5mm AUX cable, 2m (white)

Remax
Tootekood: RL-L200WHITE
Hind
4.05 €

Remax RL-L200 3.5mm AUX mini jack kaabel 2m (valge)

Remax RL-L200 on 3.5mm mini jack kaabel, mis on mõeldud kasutajatele, kes hindavad mitte ainult mugavust ja mitmekesisust, vaid ka suurepärast kvaliteeti. See suurepärane kaabel pakub palju eeliseid, sealhulgas ilmastikukindlust, tõmbetugevust ja ühilduvust erinevate seadmetega.

Remax/RL-L200-White/1

Suurepärane ühilduvus

Remax RL-L200 on 3.5mm mini jack kaabel, mis pakub erakordset funktsionaalsust ja suurepärast kvaliteeti. See on mõeldud laiale seadmete valikule, nagu mobiiltelefonid, arvutid, tahvelarvutid, kõlarid, autoradiosüsteemid ja palju muud. Lühendatud ja madalam disain võimaldab pistikute täielikku ühendamist, isegi kui seadmel on mahukas ümbris.

Remax/RL-L200-White/3

Hoolikalt läbimõeldud disain

Remax RL-L200 on kaabel, millel on hea tõmbetugevus ja ilmastikukindlus, mistõttu on see ideaalne kasutamiseks erinevates tingimustes. TPE materjal, millest see on valmistatud, tagab ka kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse, mis garanteerib pika kasutusea. Kaabli pikkus 2 meetrit võimaldab seadmeid vabalt kasutada, isegi kui need on teineteisest suurema kauguse kaugusel. Remax RL-L200 kaabel on täielikult ühilduv iOS ja Android seadmetega, muutes selle ideaalseks valikuks erinevate operatsioonisüsteemide kasutajatele.

Remax/RL-L200-White/2
TootjaRemax
mudelRL-L200
VärvValge
MaterjalTPE
Pikkus2 m
ÜhilduvusiOS, Android
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.