Toslink Optical Audio Cable Vention BAEBF 1m (Black)

Vention
Tootekood: BAEBF
Hind
5.60 €

Toslink Audio Optiline Kaabel Vention 1m (Must)

Toslink Audio Vention optiline kaabel on iga kaasaegse helisüsteemi oluline osa. See võimaldab sujuvat koostööd erinevate seadmetega. See pakub ületamatut helikogemust. Tolmu ja oksüdatsiooni eest kaitstud ning lisaks iseloomustab seda erakordne vastupidavus ja pikk kasutusiga. Valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, tagab see suurepärase helikvaliteedi.

Vention/BAEBF/1

Kasutaja mugavus

Toslink Audio Vention optiline kaabel on väga ühilduv helikaabel, ideaalne kõigile, kes hindavad usaldusväärset ja tugevat ühendust. See kasutab kiudoptilise edastustehnoloogia, et pakkuda selget, moonutamata heli suurepärase kvaliteediga. Digitaalsed helisignaalid, mida see edastab, on täielikult immuunsed elektromagnetiliste häirete suhtes, mis tähendab, et keskkonnast olenemata on heli alati selge ja puhas. Lisaks on kaabli pikkus 1 meeter, võimaldades paindlikku heliseadmete paigutamist kodus või kontoris.

Vention/BAEBF/2

Mõtleva disainiga

Optiline kaabel on mitmekülgne tööriist, mis on ühilduv erinevate seadmetega, nagu telerid, mängukonsoolid (PS4/XBOX), DVD-d või projektorid. Valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, iseloomustab seda erakordne vastupidavus ja pikk eluiga. Lisaks kaitseb selle disain tolmu, tagades pika ja probleemivaba kasutuse. Kaabli ainulaadsed omadused hõlmavad ka kaitset oksüdatsiooni eest, mis suurendab veelgi selle eluiga.

Vention/BAEBF/3
TootjaVention
mudelBAEBF
VärvMust
MaterjalPVC
Pikkus1 m
Otseosa mõõtmed10.5 × 11 × 25 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1129 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.