Cable Audio TRRS 3.5mm Male to 3.5mm Female Vention BHCLG 1,5m Blue

Vention
Tootekood: BHCLG
Hind
5.60 €

TRRS 3.5mm Mees-3.5mm Naine Audio Pikendus 1.5m Vention

Vention mini jack 3.5mm kaabel (BHCLG) ühendab tehnoloogia praktilise disainiga. Selle vastupidav konstruktsioon tagab pika kasutusea ning kvaliteetsed materjalid garanteerivad puhta heli. Sellised omadused nagu mikrofonikontrolli tugi ja läbimõeldud disain teevad sellest ideaalse valiku kõigile, kes hindavad mugavust ja kvaliteeti ühes.

Kestvad Liidese Kestad

Iga kaabli pikaealisuse võti on selle vastupidavus igapäevasele kasutusele. Vention BHCLG kaabel sisaldab alumiiniumist liidese kestasid. See materjalivalik mitte ainult ei paku esteetilist välimust, vaid suurendab oluliselt ka kaabli vastupidavust, vältides selle purunemist. See on eriti oluline kasutajatele, kes kasutavad sageli kaasaskantavaid seadmeid.

Kvaliteetne Helikvaliteet

Vention BHCLG kaabel tagab kvaliteetse heliedastuse. Olgu tegemist muusika, taskuhäälingute kuulamise või telefonikõne tegemisega, võite loota selgele ja teravale helile.

Mikrofonikontrolli Tugi

Kõrvaklappide kasutajad hindavad sisseehitatud mikrofonikontrolli tuge. See võimaldab Vention BHCLG kaabel mitte ainult kuulata, vaid ka hõlbustada vestlusi, kasutades kõrvaklappide mikrofonit, ilma et oleks vaja täiendavaid tarvikuid.

Läbimõeldud Disain

Vention BHCLG kaabli peamine element on selle disain. Kaabel koosneb emailitud vasktuumast, välisest TPE kattekihist ja puuvillast punutud kestast. Selline materjalide kombinatsioon garanteerib mitte ainult suurepärase juhtivuse, vaid ka täiendava vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele. Väikesed detailid teevad vahe. Vention BHCLG kaabli meesplokk sisaldab erilist "astet", mis võimaldab seda telefoniga ühendada, eemaldamata korpust. See muudab kaabli ühendamise kiireks ja lihtsaks, muretsemata erinevate seadmete korpuste ühilduvuse pärast.

Bränd Vention
mudel BHCLG
Värv Sinine
Pikkus 1.5m
Liides3.5mm Mees-3.5mm Naine
Kullatud Liides Jah
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
25 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.