Cable Audio TRRS 3.5mm Male to 3.5mm Female Vention BHCLF 1m Blue

Vention
Tootekood: BHCLF
Hind
5.75 €

Vention Mini Jack 3.5mm Mees - Mini Jack 3.5mm Naine Kaabel, Sinine, 1m

Vention Mini Jack 3.5mm (BHCLF) kaabel ühendab tehnoloogia praktilise disainiga. Selle tugev konstruktsioon tagab pikaajalise vastupidavuse ja kvaliteetsed materjalid garanteerivad selge heli. Funktsioonid nagu mikrofonikontrolli tugi ja läbimõeldud disain teevad sellest ideaalse valiku kõigile, kes hindavad nii mugavust kui ka kvaliteeti.

Kestva Liidese Korpus

Iga kaabli pikaealisuse võti on selle vastupidavus igapäevasele kasutusele. Vention BHCLF kaablil on alumiiniumist liidese korpus. See materjalivalik mitte ainult ei paku esteetilist välimust, vaid suurendab ka kaabli vastupidavust, vältides selle purunemist. See on eriti oluline inimestele, kes kasutavad sageli kaasaskantavaid seadmeid.

Kvaliteetne Helikvaliteet

Vention BHCLF kaabel garanteerib kvaliteetse heliedastuse. Olgu need muusika, taskuhäälingud või telefonikõned, võite oodata selget ja teravat heli.

Mikrofonikontrolli Tugi

Kõrvaklappide kasutajad hindavad integreeritud mikrofonikontrolli tuge. Vention BHCLF kaabliga saate mitte ainult kuulata, vaid ka vestelda, kasutades oma kõrvaklappide mikrofonit, ilma et oleks vaja täiendavaid tarvikuid.

Läbimõeldud Disain

Vention BHCLF kaabli peamine element on selle konstruktsioon. Kaabel koosneb emailitud vaskjuhist, TPE välimisest kattekihtidest ja puuvillast punutisest. See materjalide kombinatsioon tagab suurepärase juhtivuse ja täiendava vastupidavuse mehaanilistele kahjustustele. Väikesed detailid teevad vahe. Vention BHCLF kaabli isane pistik on varustatud spetsiaalse "astmega", mis võimaldab seda ühendada teie telefoniga, eemaldamata kaitsekatet. See muudab kaabli kiire ja lihtne ühendamine, muretsemata erinevate seadmete katete ühilduvuse pärast.

Bränd Vention
Mudel BHCLF
Värv Sinine
Pikkus 1m
Liides Mini jack 3.5mm mees, mini jack 3.5mm naine
Kullatud liides Jah
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.