Cable Audio TRRS 3.5mm Male to 3.5mm Female Vention BHCLJ 5m Blue

Vention
Tootekood: BHCLJ
Hind
16.70 €

TRRS 3.5mm isane 3.5mm emane 5m audio pikendus Vention BHCLJ sinine

Kõrvaklappide kaabel on liiga lühike? Avasta vabadus, mida pakub audio sisendi pikendus. Ventioni brändi kaabel on loodud kõrgeima kvaliteediga materjalidest ja tagab stabiilse ning kaotuseta signaali. See toetab mitte ainult audio signaali, vaid ka mikrofonifunktsiooni, seega on see suurepärane mitte ainult kuulamiseks. Sa saad edukalt arutada taktikat veebimängu ajal või vabalt läbi viia videokonverentsi.

Vention/BHCLJ/1

Robustsed ühendused ja kahjustustele vastupidavus

Kaabel pakub kuldse kattega ühendusi (TRRS 3.5 mm isane ja TRRS 3.5 mm emane). See tagab, et signaal on alati stabiilne. Sa saad unustada tüütu krõbina ja muud häired. See on ka omadus, mis muudab ühendused vastupidavaks igapäevasele kasutusele. Nailonist punutis takistab kaabli sassi minemist ja kaitseb seda ka kahjustuste eest, mis on põhjustatud tõmbamisest jne.

Vention/BHCLJ/2

Täielik kasutusmugavus

Pikendus annab sulle lihtsa ja mugava juurdepääsu audioportile sinu arvutis või muudes audioallikates. TRRS ühendused toetavad audio signaali ja kõrvaklappide funktsiooni, kuid see ei ole veel kõik. Kaabli kasutamisel saad vabalt kasutada kõrvaklappidega integreeritud kaugjuhtimist ja vabalt hallata mängitavat muusikat.

Vention/BHCLJ/3
TootjaVention
mudelBHCLJ
VärvSinine
ÜhendusedTRRS 3.5mm isane/ TRRS 3.5mm emane
OmadusedKuldse kattega ühendused
KaabelEmalditooted vask
Välimine materjalAlumiiniumisulami/ TPE + nailonpunutis
AWG29AWG
Pikkus5 m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.