Kabel audio TRRS 3,5mm mini jack Vention BAQHH 2m Szary

Vention
Tootekood: BAQHH
Hind
9.30 €

Vention Audio Micro Jack 3.5mm kuni Micro Jack 3.5mm Kaabel - 2m Hall

See kaabel sisaldab kahte micro jack 3.5mm ühendust, sobides erinevate rakenduste ja olukordade jaoks. See on eriti kasulik muusika valdkonna professionaalidele, samuti mänguritele või inimestele, kes kasutavad sageli kõrvaklappe oma arvutitega.

Kestvus

See vastupidav kaabel, millel on emailitud vask südamik, TPE välimine kate, puuvillane punumine ja kuldse kattega ühendused, töötab erakordselt hästi olukordades, kus teie juhtmevabad kõrvaklapid on tühjaks saanud ja kõik USB-pordid teie arvutis on hõivatud. Lihtsalt ühendage üks pistik oma kõrvaklappidesse ja teine micro jack pessa oma arvutis ning olete valmis! Teine olukord, kus see võib kasulik olla, on pere karaoke sessioon, kus peate ühendama mikrofon kõlariga, et kõik pereliikmete esinemised selgelt kuuldavad oleksid.

Suurepärane Valik Mänguritele

Ventioni kaabel on samuti kasulik mänguritele, kes sageli kogevad oma juhtmevabade kõrvaklappide aku tühjenemist või kohtavad märkimisväärseid audio-visuaalseid viivitusi. Micro jack kuni micro jack kaabel lahendab mõlemad probleemid korraga!

Pakendis on:

Kaabel

Bränd Vention
Mudel BAQHH
Värv Hall
Pikkus 2m
Kuldse kattega ühendused Jah
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
57 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.