Cable Audio 3,5mm mini jack Vention BAXBJ 5m Black

Vention
Tootekood: BAXBJ
Hind
5.65 €

Vention audio kaabel BAXBJ 3.5mm 5m must

Tutvustame Vention audio kaablit, mis pakub uskumatut paindlikkust. Nüüd saate oma audio seadmeid ühendada igal soovitud viisil, ilma lühikeste kaablite piiranguteta. See on ideaalne nii elutoas kui ka salvestusstuudios, kus saate oma seadmeid seadistada just nii, et saavutada parim heli.

Vention/BAXBJ/1

Kvaliteet, millele võite toetuda

BAXBJ Vention kaabel on loodud suurepärase helikvaliteedi säilitamiseks. Kaabli juhtivmaterjalina on kasutatud vaske ja kontaktide kuldne kattekiht tagab selge heli ilma moonutusteta. See võimaldab teil kuulda iga peent detaili muusikas, iga instrumenti või kõige vaiksemat sosinat filmidialogides. See on helikogemus, mida te väärite.

Vention/BAXBJ/2

Kestvus

Toode pakub mitte ainult kõrgekvaliteedilist heli, vaid ka vastupidavat konstruktsiooni. Puuvillane punumine kaitseb kaablit mehaaniliste kahjustuste ja painutamise eest. Alumiiniumisulamist pistikud tagavad stabiilse ühenduse ja korrosioonikindluse. Seetõttu mitte ainult ei paku kaabel suurepärast heli, vaid ka talub aja proovile. Lihtne kasutada 3.5mm isane-isane disain võimaldab kiiret ühendamist erinevate audio seadmetega ilma tarbetute komplikatsioonideta.

Vention/BAXBJ/3
TootjaVention
mudelBAXBJ
NimiPunutud puuvillane 3.5mm isane-isane audio kaabel
Pikkus5m
Värvmust
Sulami tüüpAlumiinium
Pistik 13.5 mm isane
Pistik 23.5 mm isane
Kaabli materjalVask
KontaktkattekihtKuld
Kaabli suurusAWG: 29
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
32 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.