HUB Adapter 4-Port USB-C Baseus OS-Lite 25cm (Black)

Baseus
Tootekood: WKQX080101
Hind
26.85 €

USB 4-port USB-C hub (25 cm)

Baseus USB-C 4x USB 3.0 hub võimaldab teil töötada tõhusamalt. Tänu Plug and Play funktsioonile on selle kasutamine vaevatu ning spetsiaalne kiip tagab sujuva töö ilma viivitusteta. Seade võimaldab ka andmete edastamist kiirusel 5 Gbps ja sellel on tugev konstruktsioon.

-Baseus/WKQX080101/7

Laialdane ühilduvus

Suurema efektiivsuse saavutamiseks kasutage Baseus hub'i ja saage kuni 4 USB 3.0 porti. Toode on ühilduv mälupulkade, kõvaketaste, hiirte, klaviatuuride, kaardilugejate, sülearvutite, arvutite, printerite, tahvelarvutite, küttekehad, ventilaatorite ja lauaarvutitega. Võimalusi on tõepoolest palju!

-Baseus/WKQX080101/2

Kiire failiedastus

Baseus hub'iga failide ja fotode edastamine võtab vaid sekundeid. Nüüd saate kohe edastada oma puhkusefotod või oluliste hetkede salvestised valitud seadmesse. Nautige välkkiiret andmeedastust kiirusel 5Gbps!

-Baseus/WKQX080101/3

Plug and Play

Unustage vajadus installida täiendavaid draivereid või teha keerulisi seadistusi. Baseus hub toetab Plug and Play, nii et kõik, mida peate tegema, on see ühendada ühilduva seadmega, et nautida selle funktsionaalsust. Toode töötab Windowsi, Apple OS-i, Linuxi või Vista'ga.

-Baseus/WKQX080101/6

Usaldusväärne jõudlus ja mitmekesised võimalused

Hub on varustatud kiibiga, mis tagab sujuva töö ilma viivitusteta. Olgu tegemist failide edastamise, sarjade vaatamise või muude funktsioonide kasutamisega, toode tagab usaldusväärsuse. Lisaks pakub see OTG funktsiooni, mis avab mitmeid võimalusi. Muuhulgas saate ühendada oma telefoni või tahvelarvuti suurele ekraanile ja nautida HD filmide vaatamist igal ajal. Baseus'e abil on oma kodukino loomine lihtne!

-Baseus/WKQX080101/4

Hoolikas töötlus

Baseus hub on valmistatud vastupidavast ABS plastikust, mis on vastupidav sõrmejälgedele ja kriimustustele, tagades vastupidavuse. Tugev korpus kaitseb seda kahjustuste eest. Toode on varustatud ka kompaktse disainiga, mistõttu on see ideaalne ärireisideks. See on varustatud indikaatortulega, mis näitab, kas see on sisse lülitatud ja töötab korralikult.

-Baseus/WKQX080101/1
TootjaBaseus
mudelWKQX080101
Toitepinge5V
Toitevool

Andmed

VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
108 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.