Hub 5in1 Baseus AcmeJoy series USB-C to 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 (dark grey)

Baseus
Tootekood: WKJZ010113
Hind
39.45 €

Hub 5-in-1 Baseus AcmeJoy seeria USB-C kuni 2xUSB 3.0 + USB 2.0 + USB-C PD + RJ45 (hall)

Kas teie sülearvutil ei ole piisavalt porte? Nüüd saate hõlpsasti laiendada selle võimalusi! 5-in-1 Baseus AcmeJoy hub pakub kuni 5 kasulikku porti - 2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C ja RJ45. See võimaldab teil edastada faile kiirusel kuni 500MB/s ja toetab PD 100W kiiret laadimist. Samuti võimaldab see nautida probleemideta Interneti-juurdepääsu. Seade tagab ka ohutu kasutamise ja paistab silma laia ühilduvuse poolest.

Laialdane ühilduvus

Ei ole oluline, millist seadmeid te kasutate - Baseus AcmeJoy hub ei peta teid! Seade on ühilduv Windowsi, Linuxi ja Mac OS-iga ning tänu Plug&Play tehnoloogiale ei nõua see täiendavate draiverite installimist - lihtsalt ühendage see oma arvutiga! Veelgi enam, toode töötab probleemideta tuntud brändide sülearvutite, nutitelefonide ja tahvelarvutitega, näiteks Apple, Lenovo, Xiaomi või Huawei.

Parandatud disain

Hub eristub ka oma modernse disaini poolest. Peegeldav pind ja karastatud klaas annavad sellele stiilse ja elegantse ilme. Seade on varustatud ka sisseehitatud valgusindikaatoriga, mis annab teile teavet selle oleku kohta. Veelgi enam, silikoonist alus tagab suurema stabiilsuse ja hoiab ära selle libisemise teie laua pinnal. Toote mugav transportimine on võimalik tänu kaasasolevale hoiukotile. Hub on kaitstud ka lühise, ülepinge ja ülevoolu eest.

Edastage faile silmapilkselt

Te ei pea enam liiga kaua ootama, et vajalikud failid sihtkohta jõuaksid. Hub võimaldab andmete edastamist kiirusel kuni 500MB/s (USB 3.0 portide kaudu). Mida see praktikas tähendab? 1GB failide kopeerimiseks vajate vaid umbes 3 sekundit! Nüüd saate kõik vajalikud fotod või videod seadmete vahel kiiresti edastada. Baseusega säästate aega!

USB-C 2-in-1 port

Nüüd saate oma tööd veelgi lihtsamaks teha. Hub pakub teile multifunktsionaalset USB-C 2-in-1 porti, mis mitte ainult ei võimalda edastada faile kiirusel kuni 500MB/s, vaid toetab ka PD 100W kiiret laadimist. Te ei pea enam muretsema, et teie sülearvuti tühjeneb kõige vähem sobival hetkel! Baseusega saavutate rahu ja suurendate oma töö efektiivsust.

Nautige Internetti

Kas viibite palju aega Internetis? Kas teie töö nõuab sagedast veebikasutust? Baseus AcmeJoy hub tuleb kindlasti teile kasuks! Seade on varustatud RJ45 portiga, mis võimaldab nautida edastuskiirus kuni 1000Mbps. Nii saate probleemideta osaleda veebikoosolekutel, vaadata filme, alla laadida faile ja isegi mängida mänge. Võimalused on peaaegu lõputud!

OTG funktsioon

Hub lihtsustab ka nutitelefonide ja tahvelarvutite kasutamist. Toode toetab OTG funktsiooni, nii et saate selle ühendada valitud mobiilseadmega ja seejärel mugavalt faile USB-mälupulgalt edastada või hiire ja klaviatuuri ühendada. See muudab teie töö palju lihtsamaks ja nauditavamaks! Pange tähele: ühendatud tahvelarvuti või telefon peab toetama OTG funktsiooni.

Karbis

HubHoiukott
BrändBaseus
NimiAcmeJoy 5-Port Type-C HUB Adapter
mudelWKJZ010113
VärvHall
Saadaval portid2x USB 3.0, USB 2.0, USB-C, RJ45
ÜhendusUSB-C
Edastuskiirus (USB 3.0)Kuni 5Gbps
Edastuskiirus (USB 2.0)Kuni 480Mbps
Edastuskiirus (RJ45)Kuni 1,000Mbps
Laadimisvõimsus (USB-C PD)Kuni 100W
Sisend5V / 3A, 9V / 3A, 15V / 3A, 20V / 5A
Väljund5V / 0.5A, 5V / 0.9A
Toetatud süsteemidWindows, Mac OS, Linux
MaterjalKarastatud klaas + alumiiniumisulamist + (PC + ABS)
Mõõtmed45x118x15mm
Kaabli pikkus140mm
KaalUmbes 86g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
66 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.