Adapter Baseus USB-C na DisplayPort 2m

Baseus
Tootekood: B0063370D111-01
Hind
20.90 €

Baseus USB-C Mini DisplayPort Adapter 2m (Must)

Baseus Adapter on kaabel, mis võimaldab edastada heli ja videot 8K60Hz kvaliteedis teie USB-C seadmetest, nagu telefon, tahvelarvuti või sülearvuti, seadmesse, mis on varustatud Mini DisplayPortiga. See kaabel pakub 12-bitist värvisügavust ja HDR-funktsiooni, tagades sujuvama värviülemineku ja suurema realismi renderdamisel, samuti värskendussageduse 240Hz. Tihe ja tihedalt kootud punutis kaitseb kaablit kulumise eest.

Erakordne Pildikvaliteet

Baseus USB-C Mini DisplayPort kaabel võimaldab edastada pilte 8K60Hz resolutsioonis, tagades uskumatult detailseid ja teravaid visuaale, isegi suurte ekraanide puhul. 12-bitine värvisügavus ja HDR-tugi parandavad visuaalset kogemust, pakkudes sujuvaid üleminekuid toonide vahel ja realistlikku värvide reprodutseerimist. See lahendus on ideaalne graafika- ja videoprofessionaalidele ning kodukino entusiastidele, kes hindavad kõrgeimat pildikvaliteeti.

Kõrge Värskendussagedus

Kaabel toetab 240Hz värskendussagedust, mis on oluline sujuva pildiedastuse tagamiseks, eriti dünaamilistes stseenides või mängimise ajal. See tagab erakordselt sujuvad ja elavad visuaalsed kogemused, mis on olulised nii professionaalidele kui ka arvutimängijatele.

Kestlik Konstruktsioon

Tihe ja tihedalt kootud sünteetiline punutis muudab kaabli erakordselt vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Seetõttu säilitab Baseus adapter isegi intensiivse kasutamise korral oma funktsionaalsuse ja esteetilise välimuse pikka aega, muutes selle väärt investeeringuks.

Mitmekesine Rakendus

USB-C pistik on hetkel üks populaarsemaid ja mitmekesiseid turul, võimaldades Baseus USB-C Mini DisplayPort kaabli lihtsat ühendamist laia valiku seadmetega. Olgu selleks telefon, tahvelarvuti või sülearvuti, see adapter rahuldab kindlasti ka kõige nõudlikumate kasutajate ootusi.

Spetsifikatsioon

BrändBaseus
Pikkus2m
LiidesedUSB-C, Mini DisplayPort
Värvisügavus12 bit
Värskendussagedus240Hz
HDRJah
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
46 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.