Adapter Lightning do USB-C Mcdodo OT-6010, auto power off

Mcdodo
Tootekood: OT-6010
Hind
13.30 €

Mcdodo OT-6010 Lightning to USB-C adapter, automaatne väljalülitus

Mcdodo OT-6010 adapter on kompaktne ja nutikas lahendus, mis võimaldab teil kiiresti ja ohutult laadida oma iPhone 15 Lightning kaabli abil, muutes selle täiustatud kiire laadimise kaabliks automaatse väljalülitamise funktsiooniga. See praktiline adapter pakub lihtsat plug-and-play ühendust mugavaks kasutamiseks igas olukorras.

Automaatne väljalülitamine aku kaitseks

Automaatse väljalülitamise funktsiooniga, kui laadimine on täielik, kaitseb Mcdodo OT-6010 adapter teie seadme akut ülelaadimise eest. Pärast 30 minutit täieliku laadimise saavutamisest katkestab adapter automaatselt toite, mis aitab kaasa pikemale aku elueale ja suurendab laadimise ohutust.

Kiire laadimine kuni 60W võimsusega

Adapter toetab kiiret laadimist kuni 60W, võimaldades teil kohe laadida mitte ainult oma iPhone 15, vaid ka teisi seadmeid, millel on USB-C port, nagu iPad või MacBook. Olenemata seadmest tagab adapter stabiilse ja kiire laadimise ning LED-indikaator näitab protsessi praegust olekut.

Kõrge ehituskvaliteet ja vastupidavus

Adapteri korpus on valmistatud vastupidavast alumiiniumisulamist, mis muudab selle kukkumistele, kriimustustele ja kuumuse hajutamisele vastupidavaks. See muudab adapteri mitte ainult elegantseks, vaid tagab ka ohutu ja stabiilse töö pika kasutusea jooksul.

Laialdane ühilduvus

Mcdodo OT-6010 on ühilduv mitte ainult iPhone 15-ga, vaid ka paljude teiste seadmetega, millel on USB-C ja Lightning port, sealhulgas Android nutitelefonid, tahvelarvutid ja sülearvutid. Adapter toetab ka kiiret andmeedastust kuni 480 Mbps, võimaldades tõhusat failide edastamist seadmete vahel.

Nimi:Lightning to USB-C adapter Mcdodo OT-6010, automaatne väljalülitus
Tootja:Mcdodo
mudel:OT-6010
Värv:Must
Materjal:Alumiiniumisulami
Liides:Lightning to USB-C
Kaal:4g
Vool:3A (Max).
Ühilduv:iPhone 15 seeria, Samsung, Huawei, Xiaomi, Eplus, Google, iPad seeria, MacBook seeria, juhtmevabad kõrvaklapid
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
197 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.