Adapter USB 3.0 to lightning Mcdodo OT-8600 (black)

Mcdodo
Tootekood: OT-8600
Hind
14.60 €

USB 3.0 Lightning adapter, Mcdodo OT-8600

Laienege oma nutitelefoni või tahvelarvuti võimalusi. Mcdodo USB 3.0 Lightning adapter võimaldab teil ühendada laia valikut seadmeid oma valitud seadmega. Samuti võimaldab see andmete edastamist kiirusel kuni 400 MB/s. Lisaks eristub toode oma laia ühilduvuse ja kerge, kompaktse disainiga. Samal ajal tagab see sujuva ja stabiilse töö.

Palju võimalusi

Unustage piirangud. Mcdodo adapteriga saate ühendada USB-mälupulga, hiire, klaviatuuri, digikaamera ja isegi mängupuldi oma telefoni või tahvelarvutiga. See lihtsustab teie tööd, annab rohkem ruumi teie failidele ja pakub rohkem vabadust. Veelgi enam, toode toetab OTG funktsionaalsust.

Kiire failiedastus

Mcdodo adapter võimaldab edastada faile edastuskiirusel kuni 480 Mbps. Mida see praktikas tähendab? Te ei pea kaua ootama, et teie failid kopeeritaks - 1 GB andmete kopeerimine võtab aega vaid umbes 3 sekundit. Fotod, videod, dokumendid - Mcdodoga edastate need seadmete vahel hetkega!

Peen disain

Võtke adapter tööle või kolledžisse! Seade on äärmiselt kerge ja kompaktne, seega mahub see kergesti teie kotti või isegi taskusse. See on valmistatud vastupidavast tsinkisulamist, mis tagab tugevuse ja vastupidavuse kahjustustele.

Tootja Mcdodo
mudel OT-860
Liides USB 3.0 / Lightning
Edastuskiirus Kuni 5 Gbps
Materjal Tsinkisulami
Mõõtmed 32.48 x 15.25 x 10.05 mm
Kaal 10 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
846 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.