Adapter USB-C do Lightning Mcdodo OT-2590, auto power off

Mcdodo
Tootekood: OT-2590
Hind
13.95 €

Mcdodo OT-2590 USB-C kuni Lightning adapter, automaatne väljalülitus

Mcdodo OT-2590 on tipptasemel adapter, mis võimaldab kiiresti ja ohutult laadida Apple'i seadmeid, mis on varustatud Lightning-portiga, kasutades USB-C kaableid. Tänu nutikale automaatse väljalülitamise funktsioonile katkestab adapter automaatselt voolu, kui aku on täielikult laetud, mis kaitseb akut ja tagab pikema aku eluiga.

Kiire laadimine kuni 36W võimsusega

Adapter toetab kiiret laadimist kuni 36W võimsusega, võimaldades teil oma iPhone'i kiiresti lühikese aja jooksul laadida. See võimaldab seadme laadimist kuni 60% vaid 30 minutiga. See on ideaalne kasutajatele, kes vajavad kiiret juurdepääsu oma telefoni või tahvelarvuti täisvõimsusele.

Ohutu laadimine automaatse väljalülitamisega

Mcdodo OT-2590-l on automaatse väljalülitamise funktsioon, kui laadimine on lõppenud. See kaitseb teie seadet ülelaadimise eest, mis omakorda suurendab kasutamise ohutust ja pikendab aku eluiga. Adapter lülitub välja 30 minutit pärast laadimise lõppemist, minimeerides aku kahjustamise riski.

Kestva alumiiniumi konstruktsioon

Adapteri korpus on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, mis tagab vastupidavuse kukkumistele, kulumisele ja efektiivse soojuse hajutamise. Vastupidav konstruktsioon muudab adapteri usaldusväärseks ja ohutuks pikaajaliseks kasutamiseks.

Universaalne ühilduvus ja kaasaskantavus

Mcdodo OT-2590 adapter on ühilduv laia valiku seadmetega, sealhulgas iPhone 14, 15 seeria ja teiste Apple'i seadmetega, millel on Lightning-port. Tänu oma kompaktsele suurusele ja sisseehitatud nöörile on adapterit lihtne kaasas kanda ja see on alati käepärast, muutes selle ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks.

Nimi:Mcdodo OT-2590 USB-C kuni Lightning adapter, automaatne väljalülitus
Tootja:Mcdodo
mudel:OT-2590
Värv:Must
Materjal:Alumiiniumisulami
Liides:C kuni L
Kaal:4g
Praegune:3A (max).
Ühilduv:iPhone 14-5 seeria, iPad Pro, iPad Air, iPad, iPad mini, iPad touch, AirPods
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
198 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.