Adapter USB male-female Type-C (2 pieces) Joyroom S-H152 (black)

Joyroom
Tootekood: S-H152
Hind
5.90 €

Joyroom S-H152 USB/USB-C adapter (2 tk)

Suuremate võimaluste saavutamiseks oma seadmete jaoks kasutage Joyroomi USB-USB-C adaptereid. S-H152 on laialdaselt ühilduvad, toetavad OTG funktsionaalsust, võimaldavad laadimist ja töötavad USB3.0 standardiga, võimaldades andmeedastust kiirusel 5 Gbps. Toote komplektis on kaks tükki.

Joyroom/S-H152-USB-Male-Type-C-Female-Adapter-2pcs-Black/1

Laialdane ühilduvus

Joyroomi adapterid on varustatud USB ja USB-C pistikutega, muutes need väga mitmekülgseks. Saate edukalt ühendada USB pistiku USB mälupulga, klaviatuuri, mängukonsooli, kaamera ja USB hubiga, teiste seas. USB-C pistik sobib aga hästi telefonide, tahvelarvutite, sülearvutite, PD laadijate ja PD autolaadijate jaoks. Võimalused ei piirdu sellega!

Joyroom/S-H152-USB-Male-Type-C-Female-Adapter-2pcs-Black/2

Palju võimalusi

Te ei pea muretsema täiendava tarkvara installimise pärast. S-H152 adapterid toetavad OTG funktsiooni, nii et saate oma nutitelefoni või tahvelarvuti külge ühendada täiendavaid tarvikuid, nagu hiir, klaviatuur või kõvaketas. Nende abil saate mitte ainult laadida ühilduvaid seadmeid, vaid ka edastada faile kiirusel kuni 5 Gbps. S-H152-ga unustate, mis on ootamine! Nautige kõrget edastuskiirus ja stabiilne signaal igas olukorras.

Joyroom/S-H152-USB-Male-Type-C-Female-Adapter-2pcs-Black/4

Robustne konstruktsioon

Joyroomi tooted on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis on kriimustuste ja kasutusmärkide suhtes vastupidavad, nagu tsink sulam. Veelgi enam, S-H152 mudelid jaotavad soojust tõhusalt, nii et te ei pea muretsema oma seadmete ülekuumenemise pärast.

Joyroom/S-H152-USB-Male-Type-C-Female-Adapter-2pcs-Black/3
TootjaJoyroom
MudelS-H152
TüüpUSB to USB-C
Funktsioonlaadimine / andmeedastus
Porti tüüpUSB 3.0
Praegune2 A
Andmeedastuskiirus5 Gbps
Materjaltsink sulam
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2084 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.