Adapter USB male-female Type-C Joyroom S-H151 (black)

Joyroom
Tootekood: S-H151
Hind
4.25 €

Joyroom USB/USB-C adapter S-H151

Suuremate võimaluste saavutamiseks oma seadmete jaoks kasutage Joyroomi USB ja USB-C adapterit. S-H151 on laialdaselt ühilduv, toetab OTG funktsionaalsust, võimaldab laadimist ja töötab USB3.0 standardiga, et edastada andmeid kiirusel 5 Gbps.

Joyroom/S-H151-Black/5

Laialdane ühilduvus

Joyroomi adapter on varustatud USB ja USB-C pistikutega, muutes selle väga universaalseks. Saate edukalt ühendada USB pistiku näiteks USB mälupulga, klaviatuuri, mängukonsooli, kaamera ja USB hubiga. USB-C pistik sobib telefonidele (sealhulgas iPhone 15 seeria), tahvelarvutitele, sülearvutitele, PD laadimisadapteritele ja PD autolaadijatele. Võimalused on lõputud!

Joyroom/S-H151-Black/3

OTG funktsioon

Te ei pea muretsema täiendava tarkvara installimise pärast. S-H151 adapter toetab OTG funktsiooni, nii et saate oma nutitelefoni või tahvelarvuti külge ühendada täiendavaid tarvikuid, nagu hiir, klaviatuur või kõvaketas. Valige mugavus Joyroomiga!

Joyroom/S-H151-Black/4

Kiire laadimine ja andmeedastus

Joyroomi adapteriga mitte ainult ei taasta te ühilduvate seadmete energiat, vaid edastate ka faile kiirusel kuni 5 Gbps. S-H151 abil unustate, mis on ootamine! Nautige kõrget edastuskiirus ja stabiilne signaal igas olukorras.

Joyroom/S-H151-Black/1

Vastupidav konstruktsioon

Joyroomi toode on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis on kriimustuste ja kasutusjälgede suhtes vastupidavad, näiteks tsink sulam. Mis veelgi enam, S-H151 jaotab tõhusalt soojust, nii et te ei pea muretsema oma seadmete ülekuumenemise pärast.

Joyroom/S-H151-Black/2

TootjaJoyroom
MudelS-H151
TüüpUSB to USB-C
Funktsioonlaadimine / andmeedastus
Porti tüüpUSB 3.0
Praegune2 A
Andmeedastuskiirus5 Gbps
Materjaltsink sulam
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1695 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.