Adapter WiFi Baseus FastJoy 1800Mbps (black)

Baseus
Tootekood: B01317600111-06
Hind
35.80 €

Baseus FastJoy 1800Mbps WiFi adapter (must).

Baseus FastJoy WiFi adapter pakub erakordseid andmeedastuskiirus kuni 1800 Mbps. Toetades kahte sagedusala - 2.4 GHz (600 Mbps) ja 5.8 GHz (1200 Mbps), saate mugavalt vaadata kvaliteetseid filme, mängida veebimänge ilma viivitusteta ja kasutada Internetti ilma häireteta. See on ideaalne nõudlikele kasutajatele, kes otsivad usaldusväärset ühendust.

Suurepärane ulatus ja reguleeritavad antennid

Toode on varustatud kahe 5 dBi antenniga. Seetõttu tagab see laia ulatuse, nii et saate nautida stabiilset Internetti kogu oma kodus, isegi kui signaal peab läbima mitu seina. Lisaks on antennid reguleeritavad, võimaldades neid kallutada igas suunas, et saada parim võimalik signaal.

Paindlikkus ja mugavus

Baseus FastJoy WiFi adapteriga on teil täielik paigutusvabadus - pikk 1-meetrine kaabel võimaldab seadme paigutada igasse kohta ilma takistusteta. Lisaks tagavad madal energiatarve ja madal latentsus, et teie ühendus on mitte ainult kiire, vaid ka energiatõhus.

WiFi 6 ja ohutu kasutamine

Baseus FastJoy on ühilduv WiFi6 standardiga, võimaldades nautida madalat latentsust ja veelgi kiiremat edastust. Mis veelgi enam, kaasaegsed krüpteerimisstandardid nagu WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK ja 64/128 WEP tagavad kõrgeima taseme turvalisuse ja privaatsuse kaitse.

MU-MIMO, OFDMA ja CCA tehnoloogia

MU-MIMO tehnoloogia toetusega võimaldab Baseus FastJoy adapter samal ajal edastada mitmele seadmele, muutes selle ideaalseks kodudesse ja kontoritesse, kus on mitu kasutajat. Kuid see ei peatu siin - OFDMA lahendus vähendab latentsust, mis on eriti kasulik intensiivsete veebimängude ajal, tagades sujuva ja stabiilse ühenduse. Lisaks aitab CCA tehnoloogia vältida häireid, valides automaatselt parima kanali andmete edastamiseks, samas kui TWT tehnoloogia optimeerib võrgu jõudlust ja suurendab turvalisust.

Kaks töörežiimi

Baseus FastJoy võib toimida nii WiFi vastuvõtjana kui ka hotspotina, muutes selle ideaalseks paljude rakenduste jaoks. Lisaks tagavad tipptasemel kiibid parema signaali edastamise, stabiilse ühenduse ja madala latentsuse sujuvaks Interneti kogemuseks.

Ühilduvus ja stiilne disain

Baseus FastJoy WiFi adapter on ühilduv Windows 10 ja 11-ga, muutes selle ideaalseks tööks, mängimiseks ja muuks. Mis veelgi enam, elegantne disain võimaldab seadmel sulanduda igasse interjööri, samas kui sinine valgusnäidik annab teavet seadme tööoleku kohta.

TootjaBaseus
NimiFastJoy WiFi adapter 1800Mbps (väline antenn)
mudelB01317600111-06
VärvMust
MaterjalPC + ABS
KaalUmbes 100 g
Töösagedusala2.4 GHz ja 5.8 GHz
Edastuskiirus2.4 GHz: 600 Mbps; 5.8 GHz: 1200 Mbps;
Traadita side standardidIEEE 802.11 b/g/n, IEEE 802.11 a/ac
KrüpteerimisstandardidWPA-PSK, WPA2-PSK, WPA/WPA2-PSK, 64/128 WEP
TöörežiimNIC ja hotspot
Ühilduvad operatsioonisüsteemidWindows 10 / 11
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
154 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.