Audio Adapter Dual Lightning Joyroom S-Y104 (white)

Joyroom
Tootekood: S-Y1042XL
Hind
9.65 €

Joyroom S-Y104 Dual Lightning Audio Adapter (valge)

Sa ei pea enam valima oma iPhone'i laadimise ja muusika kuulamise vahel. Joyroomi adapter laiendab Lightning pesa ja võimaldab sul ühendada seadmesse kaks Lightning pistikut ühe asemel! Toode on varustatud tugeva disainiga, on ühilduv Apple'i seadmetega ja toetab kiiret laadimist. Sisseehitatud topeltkiip tagab stabiilse edastuse, nii et saad unustada tüütu krigin ja häired. Minimalistlik disain muudab toote esteetiliselt meeldivaks ja see mahub igasse taskusse.

Joyroom/S-Y104-2xLightning/2

Rohkem võimalusi Joyroomiga

Adapter võimaldab sul samal ajal ühendada telefoni laadijaga ja näiteks kõrvaklappe. See võimaldab sul vabalt muusikat kuulata, samal ajal kui laadid oma iPhone'i. Toode on ühilduv iOS tarkvaraga ja ei sega kõrvaklappe. Nii saad vabalt telefonikõnesid teha või kasutada hääleassistent.

Joyroom/S-Y104-2xLightning/3

Nutikaid lahendusi

Teie telefoni heaolu nimel oleme hoolitsenud kõrge kvaliteediga lahenduste eest, mis on rakendatud adapterisse. Topelt nutikiip võimaldab häireteta töötamist ja tagab seadme stabiilse laadimise, nii et sa ei pea muretsema oma iPhone'i ohutuse pärast. Veelgi enam, adapteri kaabel eristub kõrge juhtivuse poolest ja tagab kiire laadimise 1,5 A.

Joyroom/S-Y104-2xLightning/9

Täielik iOS ühilduvus

Joyroomi adapter on täielikult ühilduv iOS-iga ja toetab laadimist ning kõiki kõrvaklappide funktsioone ilma igasuguste häireteta. Sa saad vabalt muusikat kuulata, mänge mängida või telefoniga rääkida, samal ajal kui laadid selle energiat. Unusta pop-up teated ühilduvuse probleemidest - Joyroom ei peta sind!

Joyroom/S-Y104-2xLightning/4
TootjaJoyroom
mudelS-Y104
VärvValge
Nominaalne vool1,5 A
ÜhilduvusSeadmed, mis toetavad Lightning pistikut
MaterjalABS + TPE
FunktsioonidLaadimine, kuulamine, kõnede haldamine, hääleassistent, U-kilp, USB-KEY
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
63 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.