Audio Adapter Lightning / 3.5 mm Joyroom S - Y105 (white)

Joyroom
Tootekood: S-Y105
Hind
21.90 €

Joyroom S Lightning / 3.5mm Audio Adapter - Y105 (valge)

Sa ei pea enam valima iPhone'i laadimise ja muusika kuulamise vahel. Joyroomi adapter laiendab Lightning pesa ja võimaldab sul ühendada oma seadme 3.5mm mini pesa ja laadija samal ajal! Toode on varustatud vastupidava disainiga, on ühilduv Apple'i seadmetega ja toetab kiiret laadimist. Sisseehitatud kahekordne kiip tagab stabiilse edastuse, nii et saad unustada tüütud kriginad ja häired. Minimalistlik disain muudab toote esteetiliselt meeldivaks ja see mahub igasse taskusse.

Joyroom/S-Y105/1

Rohkem võimalusi Joyroomiga

Adapter võimaldab sul samal ajal ühendada oma telefoni laadijaga ja näiteks kõrvaklappidega. See võimaldab sul vabalt muusikat kuulata, samal ajal kui laadid oma iPhone'i. Toode on ühilduv iOS tarkvaraga ja ei sega kõrvaklappe. Nii et saad vabalt telefonikõnesid teha või kasutada hääleassistenti.

Joyroom/S-Y105/3

Nutikaid lahendusi

Teie telefoni nimel oleme hoolitsenud kõrgeima kvaliteedi lahenduste eest, mis on rakendatud adapterisse. Kahekordne nutikas kiip võimaldab häireteta töötamist ja võimaldab seadmel stabiilselt laadida, nii et sa ei pea muretsema oma iPhone'i ohutuse pärast. Veelgi enam, adapteri kaabel eristub kõrge juhtivuse poolest ja tagab kiire laadimise 1.5 A.

Joyroom/S-Y105/5

Täielik iOS ühilduvus

Joyroomi adapter on täielikult ühilduv iOS-iga ja toetab laadimist ning kõiki kõrvaklappide funktsioone ilma igasuguste häireteta. Sa saad vabalt muusikat kuulata, mänge mängida või telefoniga rääkida, samal ajal kui laadid selle energiat. Unusta pop-up teated ühilduvuse puudumisest - Joyroom ei petta sind!

Joyroom/S-Y105/10
TootjaJoyroom
mudelS - Y105
VärvValge
Nominaalne vool2 A
ÜhilduvusSeadmed, mis toetavad Lightning ühendust
MaterjalABS + TPE
FunktsioonidLaadimine, kuulamine, kõnede haldamine, hääleassistendi tugi, U-kaitse, USB-KEY
Kaal8 g
Mõõtmed112 x 30 x 6 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
72 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.