Baseus Lite Series USB to RJ45 network adapter, 100Mbps (black)

Baseus
Tootekood: WKQX000001
Hind
15.80 €

Baseus Lite seeria USB to RJ45 võrgukaabel (must)

Tagage stabiilne juurdepääs võrgule ja varustage end Baseus Lite seeria USB to RJ45 võrgukaabliga. Adapter edastab andmeid kiirusel kuni 100 MB/s ning tänu laiale ühilduvusele saate selle ühendada seadmetega, mis töötavad kõige populaarsemate operatsioonisüsteemidega. Võimas kiip tagab stabiilsuse, madala latentsuse ja kiire reageerimise. Adapter on äärmiselt vastupidav ja mugav, lisaks on sellel kaitse ülekuumenemise eest.

Stabiilne võrgühendus

Ühendage Baseus Lite seeria USB võrgukaabel RJ45-ga, et tagada stabiilne võrgupääs. Suure jõudlusega kiip tagab usaldusväärse ühenduse ja madala latentsuse, lisaks võimaldab plug&play funktsioon teil kiiresti ühendada ja aega säästa. Adapteril on ka valgusindikaator, mis näitab, kui seade töötab.

Kiire andmeedastus

Adapteri iseloomustab kiirus 100 MB/s, mis võimaldab kasutajal nautida kiiret andmeedastust ja kõrget mugavust Interneti kasutamisel. Nii saate mängida oma lemmikmänge, alla laadida suuri faile ja vaadata filme - kõik see kiiresti, sujuvalt ja ilma viivitusteta.

Kooskõlas teie riistvaraga

USB-ühendus tagab laia toote ühilduvuse, nii et saate adapteri ühendada oma sülearvuti või tahvelarvutiga. Mis veelgi enam, te ei pea muretsema, kas see on ühilduv operatsioonisüsteemiga, millega te hetkel töötate. Adapter töötab Windowsi, Mac OS, Linuxi või Vista süsteemidega.

Mugav ja praktiline

Adapter on kerge ja mugav, nii et saate selle oma kotti või seljakotti panna ja igale poole kergesti kaasa võtta. Adapter on valmistatud alumiiniumisulamist, see hajutab soojust ideaalselt ja ei kuumene üle, ning tänu valgusindikaatorile saate kontrollida, kas kõik töötab nagu peab.

BrändBaseus
MudelWKQX000001
SisendUSB
VäljundRJ45
MaterjalABS + PC
Kaal23 g
Tööpinge5 V
Töökäik< 150 mA
Töös temperatuur0 ~ 55 °C
Edastuskiirus100 MB/s
VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
508 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.