Cable USB-C MOKiN 1.2m 100W PD USB4 40Gbps (black)

Mokin
Tootekood: CC0112
Hind
19.60 €

MOKiN USB-C kaabel 1.2m 100W PD USB4 40Gbps (must)

USB-C kuni USB-C Thunderbolt 3 kaabel töötab hästi mitmesugustes rakendustes. See suudab laadida kuni 100W, edastada faile kuni 40Gbps ja kuvada videot kuni 5K eraldusvõimega. Samal ajal on see äärmiselt vastupidav ja omab laia ühilduvust.

Kiire failiedastus

Nüüd saate oma puhkusefotod arvutisse kopeerida või redigeeritud video nutitelefoni edastada hetkega. Kaabel toetab andmeedastuskiirus kuni 40 Gbps, nii et kõik vajalikud failid jõuavad sihtkohta kiiresti. Te ei pea enam kaua ootama!

Kiire laadimine

Kas olete just kodust lahkumas ja teie telefon on peaaegu tühjaks saanud? Või vajate äkki projekti kiiret parandamist, kuid teie sülearvuti keeldub töötamast? Pole probleemi - MOKiN kaabel võimaldab teil laadida seadmeid kuni 100 vatti. See tähendab, et teie vajalikud seadmed on vaid mõne hetkega taas tööks valmis!

Kõrge eraldusvõimega pilt

Kaabli abil saate ka oma sülearvutile ühendada lisamonitore ja nautida fantastilist pildikvaliteeti. Toode pakub kuni 5K eraldusvõimet ühe ekraani jaoks ja 4K eraldusvõimet kahe jaoks. See tähendab elavaid värve ja rikkalikku detaili! Samuti ei pea te muretsema vilkumise ja kadunud kaadrite pärast.

Laialdane ühilduvus

Kaabel on ühilduv enamiku levinud seadmetega. Saate seda edukalt kasutada paljude tuntud kaubamärkide nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutite mudelitega, nagu näiteks Xiaomi, HP, Dell ja Samsung. MOKiNiga ei pea te end piirama!

Suurepärane kvaliteet

Alumiiniumkomponendid ja nailonist punutis muudavad kaabli äärmiselt vastupidavaks ja mehaanilistele kahjustustele vastupidavaks. See ei karda isegi korduvat painutamist või venitamist! Tänu sellele teenib see teid suurepäraselt kaua aega.

TootjaMOKiN
mudel CC0112
TüüpUSB-C kuni USB-C
VõimsusKuni 100 vatti
EdastuskiirusKuni 40 Gbps
Eraldusvõime5K / 4K
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
24 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.