Duracell

Cable USB to Lightning Duracell 1m (black)

Tootekood:
USB5012A
  • Pikkus: 1.00 m
Hind
13.70 €

Duracell USB-Lightning kaabel 1m (must)

Duracelli kaabel on ühilduv seadmetega, mis on varustatud Lightning-portiga, näiteks Apple'i nutitelefonid ja tahvelarvutid. Sellel on pinge 5V/3A, nii et see laeb teie seadmeid kiiremini kui teised sarnased tooted. Samuti võimaldab see failide ülekannet kiirusega kuni 480 Mbps. Selle pikkus on 1m.


Kohest failide edastamist

Kas peate oma telefonist fotosid oma sülearvutisse üle kandma? Või soovite oma salvestatud videod ja salvestatud videod teisele seadmele? Duracelli kaabliga teete seda hetkega! USB5012A võimaldab failide ülekannet kiirusega kuni 480 Mbps. Ärge piirake ennast ja kandke kiiresti üle valitud failid mis tahes seadmesse.


Kiire laadimine

Kas olete väsinud ootamast, kuni teie seadmed on uuesti laetud ja kasutamiseks valmis? Duracelli kaabliga saab selle probleemi unustada! USB5012A toetab kiirlaadimist ja selle pinge ulatub kuni 5V/3A-ni. Uurige, kui kiiresti saate oma seadme aku laadida!


Kasutusmugavus

USB5012A pole mitte ainult äärmiselt mitmekülgne ja praktiline, vaid selle kasutamine on ka äärmiselt mugav. Tänu sellele, et kaabli pikkus on 1m, saate laadimisel vabalt kasutada seadet. Hellitage ennast mugavuse ja funktsionaalsusega Duracelliga!


Lai ühilduvus

Duracelli kaabel on varustatud USB-A ja Lightning ühendustega, seega on see väga mitmekülgne ja seda saab kasutada paljude erinevate seadmetega. Laadige mugavalt nutitelefone ja tahvelarvuteid, mis on varustatud USB-A ja Lightning portidega, nagu iPhone'id, iPad'id ja iPod'id, ning nautige kiiret failide ülekannet!


Tehnilised andmed:

TootjaDuracell
MudelUSB5012A
VärvMust
Pikkus1 m
Pinge5V/3A
Andmeedastus480 Mbps
Kaal20 g
PordidUSB, Lightning
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 4-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.