Car charger Foneng C15, USB, 4A + cable USB to Micro USB (grey)

Foneng
Tootekood: C15MICRO
Hind
3.95 €

Auto laadija Foneng C15, USB, 4A + kaabel USB Micro USB (hall)

Foneng C15 auto laadija toetab kiiret laadimist ja pakub kuni 4A voolu. Seetõttu laadib see teie nutitelefoni või tahvelarvuti kiiresti. Laadijal on USB-A port ja see on laialdaselt ühilduv. Samal ajal on see äärmiselt vastupidav, kuid kompaktne. Komplektis on ka micro USB kaabel.

Foneng/C15-Micro/4

Kiire laadimine

Te ei pea enam liiga kaua ootama, et teie tahvelarvuti või telefon oleks taas kasutamiseks valmis. C15 laadija pakub kuni 4 A ja toetab selliseid kiire laadimise standardeid nagu QC3.0, VOOC, AFC, FCP ja SCP. Veelgi enam, see tuvastab nutikalt ühendatud seadmed ja kohandab automaatselt oma tööd, et laadida neid võimalikult lühikese aja jooksul, kaitstes samal ajal nende akut kahjustuste eest.

Foneng/C15-Micro/2

Parandatud disain

Laadija on äärmiselt kerge ja kompaktne - selle transportimine ja hoidmine ei põhjusta teile probleeme. Lisaks on selle korpus valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist. See muudab toote väga vastupidavaks, kahjustustele vastupidavaks ja meeldivaks puudutada. Samuti eristub see stiilse, minimalistliku disainiga.

Foneng/C15-Micro/6

Ühilduvus

Saate laadijat hõlpsasti kasutada enamikus 12-24V sõidukites - näiteks autodes ja isegi veokites. C15 on ühilduv ka enamikku populaarsete seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, digikaamerad ja palju muud. Valige universaalsed lahendused ja unustage probleemid!

Foneng/C15-Micro/7

Karbis

Auto laadijaMicro USB kaabel
BrändFoneng
mudelC15
VärvMust
Sadulad1x USB-A
Sisend12-24 V
Väljundvool4 A max.
MaterjalABS, alumiiniumisulami
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.