External sound card USB 2.0 TRS Vention CDYB0 2-port 0.15m

Vention
Tootekood: CDYB0
  • Pikkus: 0.15 m
Hind
14.25 €

Väline USB 2.0 helikaart Vention CDYB0 2-porti 0.15m.

Ventioni väline helikaart aitab teil lahendada probleemi, et teie sülearvutil ei ole piisavalt jack-pesasid! USB2.0 liidese abil saate selle hõlpsasti ühendada mitme seadmega. See on varustatud audio- ja mikrofonipesaga ning tänu plug&play süsteemile ei pea te muretsema seadistamisprobleemide pärast. Kompaktne disain tähendab, et saate selle endaga kaasa võtta ja ühendada selle igasuguste seadmetega, et nautida suurepärast helikvaliteeti olenemata sellest, kus te olete.

Vention/CDYB0/1

Parandage oma sülearvuti võimalusi

CDYB0-l on 2 topelt jack-pesa, mis annab teile veelgi rohkem paindlikkust erinevate heliseadmete ühendamiseks. Saate samal ajal edukalt ühendada kõrvaklappe ja mikrofoniga, et vabalt suhelda teistega. Samuti saate välist helikaarti kasutada kõlarite ühendamiseks, et täielikult nautida oma lemmiklaulude helisid. Mis veelgi enam, täiustatud kiip vähendab tõhusalt ümbritsevat müra.

Vention/CDYB0/2

Lihtne paigaldamine

Tänu USB2.0 liidesele ei ole helikaardi paigaldamine teie jaoks probleem. Plug&play süsteem võimaldab teil seadme otse oma sülearvutiga ühendada, ilma et peaksite installima täiendavaid draivereid või tarkvara. Toode on ühilduv paljude opsüsteemidega, sealhulgas Linux, Windows 10 ja macOS.

Vention/CDYB0/3
TootjaVention
mudel CDYB0
VärvMust
Proovivõtusagedus44.1/48K@16bit
AWG28
Kaabli pikkus0.15 m
MaterjalABS + PVC
ÜhilduvusMac OS / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Linux
Kaal16.2 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
99 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.