HP USB-C to USB-C cable, 1m (black)

HP
Tootekood: DHC-TC107-1M
Hind
16.70 €

HP USB-C kuni USB-C kaabel, 1m (must)

HP USB-C kuni USB-C kaabel on suurepärane valik neile, kes eelistavad maksimaalset efektiivsust ja ajasäästu. See toetab PD 60W kiiret laadimist ja võimaldab andmeedastuskiirus kuni 5 Gbps. Samuti paistab see silma tugeva ja vastupidava konstruktsiooniga ning kahjustuste suhtes vastupidavusega. Kaabli pikkus on 1m.

Kiire Laadimine

Nüüd saate oma telefoni või juhtmevaba kõlarit kiiresti laadida silmapilkselt. Kaabel toetab voolusid kuni 3A ja võimaldab PD kiiret laadimist kuni 60W võimsusega. See tähendab, et te ei pea liiga kaua ootama, kuni teie seadmed on täielikult laetud! Olenemata sellest, kas olete kodus, kontoris või liikvel, võite olla kindel, et teie seadmed on alati kasutamiseks valmis.

Kiire Andmeedastus

Andmeedastuskiirus kuni 5 Gbps võimaldab kiiret failiedastust seadmete vahel. See tähendab, et te ei pea raiskama aega, oodates, kuni teie fotod, videod või olulised dokumendid sihtkohta jõuavad!

Stabiilne Konstruktsioon

Kaabel on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nagu PVC, tagades vastupidavuse ja usaldusväärsuse pikaajaliseks kasutamiseks. Selle tugev konstruktsioon kaitseb toodet mehaaniliste kahjustuste eest ja tagab ohutu kasutamise peaaegu igasugustes tingimustes.

Laialdane Ühilduvus

USB-C pistikute abil on kaabel ühilduv laia valiku seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, sülearvutid, power bank'id ja palju muud. See on universaalne lahendus kõigi teie laadimis- ja andmeedastusvajaduste jaoks.

TootjaHP
mudel DHC-TC107-1M
VärvMust
TüüpUSB-C kuni USB-C
Pinge5 V / 9 V / 12 V / 20 V
Vool3A max.
VõimsusPD 60W max.
EdastuskiirusKuni 5 Gbps
MaterjalPVC
Pikkus1m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
76 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.