Network adapter Baseus Lite Series USB-C to RJ45 (black)

Baseus
Tootekood: WKQX000301
Hind
17.10 €

Baseus Lite seeria USB-C kuni RJ45 võrgukaabel (must)

Tagage stabiilne võrguühendus ja hankige endale Baseus Lite seeria USB-C kuni RJ45 võrgukaabel. Kaabel edastab andmeid kiirusel kuni 1000 MB/s ning tänu laiale ühilduvusele saate selle ühendada seadmetega, millel on kõige populaarsemad operatsioonisüsteemid. Suure jõudlusega kiip tagab stabiilsuse, madala latentsuse ja kiire reageerimise. Kaabel on äärmiselt vastupidav ja mugav, lisaks on see kaitstud ülekuumenemise eest.

Stabiilne võrguühendus

Ühendage Baseus Lite seeria USB-C võrgukaabel RJ45-ga ja teil on stabiilne võrguühendus. Suure jõudlusega kiip tagab usaldusväärse ühenduse ja madala latentsuse, pluss plug&play funktsioon võimaldab teil kiiresti ühenduda ja aega säästa. Kaabel sisaldab ka valgusindikaatorit, mis näitab, kui seade töötab.

Kiire andmeedastus

Kaabel iseloomustab kiirus kuni 1000 MB/s, mis võimaldab kasutajal nautida kiiret andmeedastust ja suurt mugavust interneti kasutamisel. Nii saate mängida oma lemmikmänge, alla laadida suuri faile ja vaadata filme - kõik see kiiresti, sujuvalt ja ilma viivitusteta.

Kooskõlas teie riistvaraga

USB-C pistik tagab toote laia ühilduvuse, nii et saate kaabli ühendada oma sülearvuti või tahvelarvutiga. Mis veelgi enam, te ei pea muretsema ühilduvuse pärast operatsioonisüsteemiga, millega te praegu töötate. Kaabel töötab Windowsi, Mac OS, Linuxi või Vista süsteemidega.

Mugav ja praktiline

Kaabel on kerge ja mugav, nii et saate selle oma kotti või seljakotti panna ja igale poole hõlpsasti kaasa võtta. Kaabel on valmistatud alumiiniumisulamist, see hajutab soojust suurepäraselt ja ei kuumene, ning tänu valgusindikaatorile saate kontrollida, kas kõik töötab nagu peab.

BrändBaseus
MudelWKQX000301
SisendUSB-C
VäljundRJ45
MaterjalABS + PC
Kaal23 g
Toitepinge5 V
Toitevoog< 150 mA
Toimimistemperatuur0 ~ 55 °C
EdastuskiirusKuni 1000 MB/s
VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
123 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.