Network adapter Baseus Lite Series USB-C to RJ45 (grey)

Baseus
Tootekood: WKQX000313
Hind
18.55 €

Baseus Lite seeria USB-C kuni RJ45 võrgusideadapter

Tagage endale kiire ja stabiilne ühendus Internetiga. Baseus Lite seeria USB-C kuni RJ45 võrgusideadapter võimaldab andmete edastamist kiirusel kuni 1000Mbps ja paistab silma oma ühilduvusega enamikku populaarsete operatsioonisüsteemidega. See tagab madala latentsuse ja äärmiselt kiire reageerimise. Selle kasutamine on lihtne Plug&Play süsteemi abil. Adapter on väga vastupidav ja mugav. Samuti on see kaitstud ülekuumenemise eest.

Sile ja stabiilne ühendus

Adapter on varustatud kõrge jõudlusega kiibiga, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse. See võimaldab teil nautida madalat latentsust. Veelgi enam, Plug&Play süsteem tähendab, et peate selle lihtsalt USB-C porti ühendama - pole vaja aega raisata keerulise seadistamise peale. Teie arvuti LAN-port on kahjustatud? Lihtsalt ühendage Baseus adapter ja nautige usaldusväärset võrguühendust!

Veelgi kiirem andmeedastus

Kas vajate kiiret ühendust? Kas vaatate sageli filme Internetis, laadite alla suuri faile või mängite dünaamilisi online mänge? Baseus adapter sobib teile ideaalselt! See toode toetab andmete edastuskiirus kuni 1000Mbps ja on samuti tagurpidi ühilduv 10-100Mbps. See võimaldab teil unustada viivitused ja muud ühendusprobleemid.

Hoolikalt läbi mõeldud disain

Adapter on nii kerge ja mugav, et saate seda alati endaga kaasas kanda. Saate selle hõlpsasti oma seljakotti või käekotti panna. See on valmistatud alumiiniumisulamist, mis tagab selle vastupidavuse ja tõhusa soojuse hajumise. Ärge muretsege, et see üle kuumeneb! 20 cm pikk kaabel on äärmiselt vastupidav ja sisseehitatud valgusindikaator võimaldab teil kiiresti kontrollida, kas adapter töötab nagu peab.

Laialdane ühilduvus

Ärge muretsege ühilduvusprobleemide pärast. USB-C pistik võimaldab teil ühendada Baseus Lite seeria adapteri paljude populaarsete sülearvutite ja tahvelarvutite mudelitega tuntud tootjatelt nagu Apple, Xiaomi ja Lenovo. Toode on samuti ühilduv Windows, Mac OS ja Linux operatsioonisüsteemidega. See töötab suurepäraselt MacBookide ja Mi Boxide 3 / 4 / 4c, teiste seas.

BrändBaseus
NimiLite seeria RJ45 LAN-port Etherneti adapter
mudelWKQX000313
VärvHall
SisendUSB-C
VäljundRJ45 LAN port
MaterjalAlumiinium sulam
Kaal30g
Toitepinge5V
Toitevool<150mA
Toimimistemperatuur0-55°C
EdastuskiirusKuni 1000Mbps (tagurpidi ühilduv 10-100Mbps)
Ühilduvad süsteemidWindows, Mac OS, Linux
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.