Network adapter Baseus Lite Series USB to RJ45, 1000Mbps (grey)

Baseus
Tootekood: WKQX000113
Hind
19.25 €

Baseus Lite seeria USB to RJ45 võrgukaart

Kui teie sülearvutil ei ole RJ45 porti, siis Baseus adapter tuleb kindlasti kasuks. Seade tagab stabiilse signaali ilma viivitusteta ja tänu plug & play funktsioonile saate selle hõlpsasti oma riistvaraga ühendada. Samuti eristub see laia ühilduvuse ja tugeva konstruktsiooniga.

Stabiilne signaal

Probleemid oma Interneti-ühendusega? Nüüd on see minevik. Baseus adapter tagab stabiilse signaali edastamise ja kiire ühenduse. Eriline kiip vastutab WKQX000113 usaldusväärse töö eest. Adapter võib olla ka alternatiiv kahjustatud LAN-pordile. Nautige Baseus'i pakutavaid võimalusi.

Laialdane ühilduvus

Tänu plug & play-le ei valmista adapteri tööle seadmine teile mingeid probleeme. Kõik, mida peate tegema, on ühendada see valitud seadmega. WKQX000113 töötab selliste süsteemidega nagu Windows, Linux või macOS. Saate selle ühendada oma arvuti, sülearvuti, tahvelarvuti ja MiBoxiga.

Kestlik disain

Baseus adapter eristub tugeva disainiga, tänu millele teenib seade teid pikka aega. Alumiiniumisulamist viimistlus tagab hea soojuse hajumise ja stabiilse toote töö. 20 cm punutud kaabel on vastupidav ja kerge ning kompaktne disain muudab selle lihtsaks ladustada ja transportida. Lisaks teavitab valgusindikaator teid seadme olekust.

BrändBaseus
MudelWKQX000113
SisendUSB-A/Type-C
Edastuskiirus1000 Mbps
Tööpinge5V
Töös vool<150mA
Töös temperatuur0℃-55℃
Ühilduvad süsteemidWindows, Apple OS, Linux, Vista jne.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
326 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.