Network adapter Baseus Lite Series USB to RJ45 (black)

Baseus
Tootekood: WKQX000101
Hind
23.65 €

Baseus Lite seeria USB kuni RJ45 võrguadapter (must)

Tagage stabiilne juurdepääs võrgule ja varustage end Baseus Lite seeria USB kuni RJ45 võrguadapteriga. Adapter edastab andmeid kiirusel kuni 1000 MB/s ning tänu laiale ühilduvusele saate selle ühendada seadmetega, millel on kõige populaarsemad operatsioonisüsteemid. Kõrge jõudlusega kiip tagab stabiilsuse, madala latentsuse ja kiire reageerimise. Adapter on äärmiselt vastupidav ja mugav, lisaks on sellel kaitse ülekuumenemise eest.

Stabiilne võrguühendus

Ühendage Baseus Lite seeria USB võrguadapter RJ45-ga stabiilse võrgujuurdepääsu jaoks. Kõrge jõudlusega kiip tähendab usaldusväärset ühendust ja madalat latentsust, pluss plug&play funktsioon võimaldab teil kiiresti ühenduda ja aega säästa. Adapteril on ka valgusindikaator, mis näitab, millal seade töötab.

Kõrge kiirus andmeedastuses

Adapteri kiirus on kuni 1000 MB/s, mis võimaldab kasutajal nautida kiiret andmeedastust ja suurt mugavust Interneti kasutamisel. Seega saate mängida oma lemmikmänge, alla laadida suuri faile ja vaadata filme - kõik toimub kiiresti, sujuvalt ja ilma viivitusteta.

Kohandatud teie riistvarale

USB-ühendus tagab laia toote ühilduvuse, nii et saate adapteri ühendada oma sülearvuti või tahvelarvutiga. Mis veelgi parem, te ei pea muretsema, kas see on ühilduv teie praegu kasutatava operatsioonisüsteemiga. Adapter töötab Windowsi, Mac OS, Linuxi või Vista süsteemidega.

Mugav ja praktiline

Adapter on kerge ja mugav, nii et saate selle oma kotti või seljakotti panna ja igale poole hõlpsasti kaasa võtta. Adapter on valmistatud alumiiniumisulamist, see hajutab soojust ideaalselt ja ei kuumene üle, ning tänu valgusindikaatorile saate kontrollida, kas kõik töötab nagu peab.

BrändBaseus
mudelWKQX000101
SisendUSB
VäljundRJ45
MaterjalABS + PC
Kaal23 g
Töösisend5 V
Töösagedus< 150 mA
Töös temperatuur0 ~ 55 °C
EdastuskiirusKuni 1000 MB/s
VärvMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
252 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.