ORICO-CAF31-03-BK-BP Cable (Black)

Orico
Tootekood: ORICO-CAF31-03-BK-BP
  • Pikkus: 0.2 m
  • Ühendus: USB-C
Hind
9.40 €

ORICO-CAF31-03-BK-BP Kaabel (Must)

ORICO USB-C kuni USB-A adapterkaabel on ideaalne erinevate rakenduste jaoks. See võimaldab failide edastamist kiirusel kuni 10 Gbps ja toetab kiiret laadimist kuni 60W PD. Selle kaabliga saate laadida oma telefoni, mugavalt hallata mälukaardile salvestatud faile või isegi ühendada hiire oma arvutiga. Toode paistab silma oma laia ühilduvuse ja vastupidavuse poolest.

02Orico/ORICO-CAF31-03-BK-BP/1

Kiire Laadimine, Kiire Faili Edastus

Kas edastate sageli faile seadmete vahel? Nüüd saate seda teha palju kiiremini! ORICO kaabel võimaldab andmeedastust kiirusel kuni 10 Gbps, nii et teie fotod või videod jõuavad sihtkohta kiiresti. CAF31-03-BK-BP mudel toetab ka kiiret 60W PD laadimist kuni 3A vooluga. See tähendab, et saate kiiresti laadida oma telefoni või isegi sülearvutit.

02Orico/ORICO-CAF31-03-BK-BP/2

Laialdane Ühilduvus - Palju Võimalusi

Kaabel on ühilduv enamiku populaarsete seadmetega. See võimaldab teil ühendada klaviatuuri või hiire oma arvutiga, välist sülearvuti adapterit või mälukaardi lugejat oma nutitelefoni. See töötab ka probleemideta tahvelarvutitega, digikaameratega ja muuga. Lisaks, tänu Plug & Play süsteemile, ei pea te aega raiskama selle seadistamisele - lihtsalt ühendage see oma valitud seadmega. Märkus: See toode on ühilduv ainult OTG funktsiooniga nutitelefonidega.

02Orico/ORICO-CAF31-03-BK-BK-BP/3

Täiustatud Disain

Ärge muretsege, et kaabel puruneb kiiresti. CAF31-03-BK-BP mudel on väga vastupidav ja paindlik - nailonist punutis tagab erakordse tugevuse. See talub korduvat painutamist ja tõmbamist probleemideta! Lisaks tagab vaskkaetud juhe kiire, stabiilse ja usaldusväärse signaali edastamise.

02Orico/ORICO-CAF31-03-BK-BP/4

BrändORICO
MudelCAF31-03-BK-BP
VärvMust
TüüpUSB-C (Mees) kuni USB-A (Naine)
EdastuskiirusKuni 10 Gbps
VäljundvoolPD 60W 20V 3A maks.
MaterjalAlumiiniumisulamist
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.