Orico USB 3.0 to RJ45 network adapter (black)

Orico
Tootekood: UTK-U3-BK-BP
Hind
21.45 €

USB 3.0 kuni RJ45 võrguadapter Orico UTK-U3-BK-BP

Kasutage kiiret Internetti igal pool, kus soovite. Orico USB 3.0 kuni RJ45 võrguadapter toetab edastuskiirus kuni 1000Mbps ja tagab stabiilse ühenduse. Kerge ja kompaktne, saate seda alati käepärast hoida. Seade eristub ka oma laia ühilduvuse poolest. Saate seda edukalt kasutada isegi filmide vaatamiseks ja mängimiseks. Adapter on varustatud ka praktilise LED-indikaatoriga.

Saage mugav juurdepääs kiirele Internetile

Head aega ühendusprobleemid. Adapter toetab 10M-1000Mbps kiirus ja omab tagasipöörduvat ühilduvust. Kasutades seda, saate nautida kiiret ja stabiilset edastust. Interneti kasutamine pole kunagi olnud mugavam!

Vaadake filme, mängige mänge, õppige ja töötage

Adapteri usaldusväärne jõudlus tähendab, et saate seda edukalt kasutada paljude erinevate rakenduste jaoks. See sobib suurepäraselt mitte ainult tööks või õpinguteks, vaid ka näiteks filmide vaatamiseks, pakkudes kiiret laadimist ja sujuvat kvaliteetsete piltide esitust. Samuti saate mängida Nintendo Switchi TV-režiimis ilma viivituse pärast muretsemata. (Märkus: Switch toetab ainult gigabit võrguadaptereid).

Unustage ühilduvuse probleemid

Toode pakub universaalset ühilduvust. Saate selle hõlpsasti ühendada enamikuga seadmetest, millel on USB-A pordid. Adapter töötab suurepäraselt sülearvutite ja arvutitega tootjatelt nagu Apple, Lenovo ja ASUS. See on ühilduv Windowsi, Mac OS-i ja Linuxiga ning tänu Plug&Play süsteemile ei vaja see täiendavate draiverite installimist - seega on selle kasutamine uskumatult lihtne.

Saate seda alati käepärast hoida

Kandmisseade tagab, et teil on peaaegu igal ajal ja igal pool kiire Interneti-ühendus. Seade on kerge ja kompaktne - selle mõõtmed on vaid 16x71,6x27mm. Selle integreeritud disain 7,5 cm pika kaabliga muudab selle ohutu transportimise lihtsaks. Lihtsalt pange adapter oma rahakotti või seljakotti ja viige see sinna, kuhu vajate!

BrändOrico
MudelUTK-U3-BK-BP
MaterjalABS
VärvMust
VäljundRJ45
SisendUSB 3.0 tüüp A
KiirusKuni 1Gbps
Mõõtmed16x71,6x27mm
ToiteallikasUSB otse toide
Andmejuhe7,5 cm integreeritud andmejuhe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.