Transmitter / Receiver BlitzWolf, BW-CS7, Wireless USB-C to HD

Blitzwolf
Tootekood: BW-CS7
Hind
54.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

BlitzWolf edastaja/vastuvõtja, BW-CS7, Traadita USB-C kuni HD.

Nüüd saate veelgi mugavamalt edastada pilte traadita. BlitzWolf BW-CS7 edastaja ja vastuvõtja on väga lihtsad kasutada ning nende ulatus on kuni 50 meetrit. Need toetavad eraldusvõimet kuni 1080p 60 Hz juures ja pakuvad minimaalset latentsusaega vaid 0,1 sekundit. Mis veelgi parem, need kaaluvad vaid 30 grammi ja on piisavalt kompaktsed, et mahutada kotti, seljakotti või isegi taskusse.

Mitmekesised rakendused

Edastaja abil saate traadita voogedastada heli ja videot oma sülearvutist, arvutist, tahvelarvutist või nutitelefonist suuremale ekraanile, näiteks telerile, projektorile või monitorile. See muudab toote suurepäraseks näiteks filmide vaatamiseks, esitluste andmiseks, veebikursuste läbiviimiseks ja muuks!

2 kuvamisrežiimi

Edastaja toetab 2 kuvamisrežiimi, nii et saate selle toimimist vastavalt oma vajadustele kohandada. Peegeldamise valik võimaldab teil pilti dubleerida - see osutub kasulikuks näiteks esitluste andmisel. Laiendamisfunktsioon, seevastu, võimaldab teil ekraani laiendada - seda leiate kasulikuna tööl, muu hulgas.

Suurepärane pildikvaliteet

Naudi erakordset detailide rikkust filmide vaatamisel või oma lähedastele puhkusereisi fotosid näidates. Edastaja võimaldab teil kuvada pilti 1080p eraldusvõimes 60 Hz juures, mis tagab suurepärase kvaliteedi, kaunid värvid ja kõrge detailide küllastus.

Lihtne kasutada

Unustage keerulised kaablid ja keeruline seadistamine. Tänu Plug&Play tehnoloogiale on BW-CS7 väga lihtne kasutada - lihtsalt ühendage vastuvõtja ühe seadmega ja edastaja teisega. Te ei pea installima mingeid täiendavaid draivereid või rakendusi!

Ulatus kuni 50m

BlitzWolf BW-CS7 töötab hästi isegi väga suurtes ruumides. Seade toetab 5G edastus tehnoloogiat, mis tagab ulatuse kuni 50 m ja äärmiselt madala latentsuse (ainult umbes 0,1 s). Mis veelgi parem, ühe vastuvõtja saab paarida koguni nelja edastajaga.

Komplektis

EdastajaVastuvõtjaKottVõtiKasutusjuhend

 

TootjaBlitzWolf
mudelBW-CS7
EraldusvõimeMax. 1920x1080p 60 Hz juures
ToiteallikasUSB port (5 V / 2 A)
EnergiatarveMax. 3 W
WiFi5G + 2.4G
Protokoll802.11 a/b/g/n/ac standard
Töötlemistemperatuur0°C kuni 50°C
Niiskus10-80% RH
LiidesEdastaja: USB-C; Vastuvõtja: HD;
ÜhilduvusiPadOS, iOS, Windows, Android, Chrome OS
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.