Travel Adapter McDodo CP-4120 2.1A Fast Charging

Mcdodo
Tootekood: CP-4120
Hind
16.95 €

McDodo CP-4120 2.1A FC reisijadapter

Te ei pea enam ostma mitmeid laadijaid, kui lähete puhkusele teise riiki! McDodo reisijadapter võimaldab teil ühendada oma seadmed vooluvõrku igal pool maailmas. Aksessuaar on varustatud erinevate standardite (AU, UK, US/CN ja EU) pistikute ja pesadega, nii et saate oma seadmeid toita enam kui 200 riigis. Samuti on sellel 2 USB-A porti ja maksimaalne väljundvõimsus on 1380W. Tänu kompaktsele disainile saate selle hõlpsasti oma kohvrisse pakkida ning mitmed turvafunktsioonid tagavad ohutu kasutamise.

McDodo/CP-4120/3

Täiuslik reisikaaslane

Edasi liikudes muutub reisimine veelgi lihtsamaks! Adapter on varustatud universaalse pesaga ja kuni 5 erineva pistikuga - AU, UK, US/CN ja EU, nii et saate hõlpsasti kasutada elektriseadmeid paljudes riikides. Olgu te Austraalias, Ühendkuningriigis, Hiinas, Ameerikas või Euroopas, McDodo adapter tagab, et teil on alati juurdepääs voolule.

McDodo/CP-4120/1

Laadige 2 seadet samal ajal

Ärge raisake aega oodates, kuni üks seade on laetud, et ühendada teine! McDodo adapteril on ka 2 USB-A porti, mis võimaldavad teil toita kahte seadet samal ajal 2.1A. Te ei pea enam valima, millist seadet esimesena laadida - saate laadida nii oma nutitelefoni kui ka tahvelarvutit, nutikella, powerbank'i ja palju muud!

McDodo/CP-4120/2

Ohutus esikohal

Unustage piirangud! Adapteri maksimaalne koormus on lausa 1380W, mis tähendab, et saate ühendada isegi nõudlikumaid elektriseadmeid, nagu föön või triikraud, ilma ülekoormuse pärast muretsemata. Veelgi enam, tänu mitmetele kaitsefunktsioonidele on teie seadmed usaldusväärselt kaitstud ülekuumenemise, ülepinge, ülelaadimise, alalaadimise või lühise eest. Nii et võite olla kindel, et teie seadmed on turvalistes kätes!

McDodo/CP-4120/5

Kerge ja mugav

McDodo adapter on loodud reisijate jaoks - see on mitte ainult kompaktne, vaid ka kerge, mis teeb sellest ideaalse reisikaaslase. Saate selle hõlpsasti oma kotti, seljakotti või kohvrisse pakkida. Sellel on praktiline nupp, mis aitab teil valida soovitud pistiku - lihtsalt vajutage seda ja libistage! See on varustatud ka spetsiaalse lasteohutusseadmestikuga, nii et te ei pea muretsema oma laste ohutuse pärast.

McDodo/CP-4120/4
TootjaMcDodo
mudelCP-4120
MaterjalPC
VärvMust
Kaal97 g
Mõõtmed62 x 46 x 56 mm
Sisendvool100-240V, 50/60Hz, 300mA
Väljundvool5V/2.1A
Maksimaalne koormus1380W
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1017 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.