USB 2.0 - Lightning kaabel 3.0m, tugevdatud varjestusega, iPhone, iPad, iPod,

Lindy
Tootekood: LIN31293
Hind
29.70 €
Suure tugevusega USB 2.0 laadimis- ja andmeedastuskaabel iPhone'ile, iPadile ja teistele Apple'i seadmetele
Aramiidi- ja HMPE-kiududega tugevdatud, et pakkuda suure tugevusega kaabellahendust
Optimeeritud pingevähendus, mis peab vastu üle 100 000 painutustsükli.
Komplektis on kaabli segunemise vältimiseks kaasas konksuga sidumispaelad.
2-aastane garantii
 
 
Lindy tugevdatud USB-laadimiskaablite valik pakub usaldusväärset ja tõhusat laadimislahendust erinevatele seadmetele, vältides samal ajal tavaliste või odavamate laadimiskaablite tavalisi probleeme, nagu kaabli kulumine, katkemine ja madalad laadimiskiirused.
 
Tänu aramiidkiududele, mida tavaliselt kasutatakse lennunduses ja sõjaväe rakendustes, mis on kaabli sees, on need kaablid optimeeritud kõrge tugevusega, mida tavaliste USB-kaablite puhul ei näe, ning koos HMPE-kiududest punutud materjaliga, mida kasutatakse hästi kalapüügiköite ja -liinide puhul, ei ole igapäevasest kasutamisest tulenevad tavalised kaablivead enam probleemiks. Spetsiaalne Lindy pingevähendus suurendab ka nende kaablite vastupidavust, mida on testitud nii, et need painduvad üle 100 000 korra, enne kui nad purunevad, mis on revolutsiooniliselt vastupidav, kuid samas paindlik lahendus, mis takistab lõhenemist ja katkemist.
 
See USB 2.0 Type A ja Lightning kaablite valik pakub kiiret ja usaldusväärset laadimist iPhone'ile, iPadile ja teistele Apple'i seadmetele, kasutades lisaks tugevdatud varjestusele ja mantlistruktuurile ka optimaalset sisemist konstruktsiooni, sealhulgas tinatatud vaskvarjestust, et toetada kvaliteetset ja kiiret laadimist. 
 
Kaablile on lisatud ka Lindy konksuga sidumispael, mis pakub korralikku ja praktilist lahendust, et vältida kaabli segunemist. 
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.