Extension Cable USB 2.0 Male to Female Vention CBIBH 2m Black

Vention
Tootekood: CBIBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
5.10 €

Vention kaabel USB-A pistikust USB-A pessa must 2m

Vention kaabli mudel CBIBH abil ei pea kasutajad enam kummardama, et ühendada kaabel arvuti esipaneeli pessa või roomama laua alla, et leida tagapaneeli pessa. Vention kaabel pakub mugavust ja lihtsust, võimaldades teil säästa aega ja vaeva.

Seadme pessa kaitse

Plugide pidev ühendamine ja lahtiühendamine pessa võib põhjustada kahjustusi. Vention kaabli mudel CBIBH aitab kaitsta teie seadmete porte. Püsiv ühendamine vähendab seadmete ühendamise sagedust arvuti või sülearvuti pessa, mis pikendab seadme eluiga ja parandab jõudlust.

Kvaliteetne konstruktsioon

Vention kaabli mudel CBIBH on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tinatud vasktraadist ja maandustraadi. Need elemendid on lisaks ümbritsetud alumiiniumfooliumiga, metallist punutisega ja välise PVC kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, häirete vastu vastupidavuse ja pika kasutusaja.

Esteetika ja funktsionaalsus

Funktsionaalsus ei ole ainus oluline tegur. Vention kaabli mudel CBIBH, mis on valmistatud elegantse musta värviga, sobib kindlasti enamiku seadmete ja arvuti seadistustega.

BrändVention
MudelCBIBH
VärvMust
LiidesUSB-A pessa, USB-A pistik
Nikkelkattega liidesJah
Pikkus2m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
38 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.