Extension Cable USB 2.0 Male to Female Vention CBIBI 3m Black

Vention
Tootekood: CBIBI
Hind
9.75 €

Vention USB-A kuni USB-A pistikukaabel must 3m

Kasutades Ventioni kaabli mudelit CBIBI, ei pea te enam kummardama, et ühendada kaabel arvuti esipaneeli portidesse või roomama oma laua alla, et otsida tagapaneeli porte. Ventioni kaabel pakub mugavust ja lihtsust, säästes teie aega ja vaeva.

Seadme pordi kaitse

Portsadele pistikute pidev ühendamine ja lahtiühendamine võib põhjustada kahjustusi. Ventioni kaabli mudel CBIBI aitab kaitsta teie seadmete porte. Püsivalt ühendades vähendab kasutaja seadmete ühendamise sagedust arvuti või sülearvuti porti, mis tagab seadmete pikema eluiga ja parema jõudluse.

Kõrge kvaliteediga konstruktsioon

Ventioni kaabli mudel CBIBI on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tinatud vasktraadist ja maandustraadi. Need komponendid on lisaks ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallkootud ja välise PVC kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, häirete suhtes vastupidavuse ja pika kasutusea.

Esteetika ja funktsionaalsus

Funktsionaalsus ei ole ainus oluline tegur. Ventioni kaabli mudel CBIBI, oma elegantse musta värviga, täiendab kindlasti enamikku seadmeid ja arvuti seadistusi.

BrändVention
MudelCBIBI
VärvMust
LiidesUSB-A port, USB-A pistik
Nikkelkattega liidesJah
Pikkus3m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
133 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.