Extension Cable USB 2.0 Male to Female Vention CBIBJ 5m Black

Vention
Tootekood: CBIBJ
Hind
12.15 €

Vention kaabel USB-A pistik USB-A port must 5m

Kasutades Vention kaabli mudelit CBIBJ, ei pea te enam kummardama, et kaabel arvuti esipordiga ühendada või laua alla roomama, et leida tagapordid. Vention kaabel pakub mugavust ja lihtsust, säästes teie aega ja vaeva.

Seadmepordi kaitse

Pidev pistikute ühendamine ja lahtiühendamine portidest võib põhjustada kahjustusi. Vention kaabli mudel CBIBJ aitab kaitsta teie seadmete porte. Hoides selle pidevalt ühendatuna, vähendab kasutaja seadmete ühendamise sagedust arvuti või sülearvuti porti, mis tagab seadme pikema eluea ja parema jõudluse.

Kvaliteetne ehitus

Vention kaabli mudel CBIBJ on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tinatud vasktraatidest ja maandustraadist. Need komponendid on lisaks ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallkootud ja välise PVC-kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, häirete suhtes vastupidavuse ja pikaajalise kasutamise.

Esteetika ja funktsionaalsus

Funktsionaalsus ei ole ainus oluline tegur. Vention kaabel mudel CBIBJ, mis on disainitud elegantse musta värviga, täiendab kindlasti enamikku seadmeid ja arvuti seadistusi.

BrändVention
mudelCBIBJ
VärvMust
LiidesUSB-A port, USB-A pistik
Nikkelkattega liidesJah
Pikkus5m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
36 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.