USB 3.0 cable Vention CONBD 2A 0.5m Black PVC

Vention
Tootekood: CONBD
  • Pikkus: 0.5 m
Hind
4.80 €

USB 3.0 Vention CONBD Kaabel 0.5m Must PVC

Vention CONBD kaabel on praktilisuse ja modernsuse segu. See paistab silma kvaliteetse ehituse ja mitmekülgsuse poolest, muutes selle hädavajalikuks elemendiks kodus või kontoris igasuguste elektroonikaseadmete kasutajatele.

Kiire Andmeedastus

Digi-revolutsiooni ajastul on iga kaabli peamine omadus andmeedastuse kiirus. Vention CONBD mudel tagab ribalaiuse kuni 5 Gbps. Selle tulemusena saab kasutaja edastada suuri faile silmapilkselt, voogedastada videoid või teostada keerukaid tegevusi veebis, muretsemata viivituste või katkestuste pärast edastuses.

Mitmekülgsus Kasutuses

Ühilduvus on kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste lahutamatu osa. Vention CONBD kaabel töötab suurepäraselt erinevate seadmetega - alates sülearvutitest ja lauaarvutitest kuni televiisorite ja kaamerateni. Täiendav eelis on võimalus ühendada telerikarpidega, mida kindlasti hindavad koduste meelelahutuse entusiastid.

Kindel ja Vastupidav

Kaabli valimisel tasub tähelepanu pöörata materjalile, millest see on valmistatud. CONBD mudel on loodud PVC-st, materjalist, mis on tuntud oma vastupidavuse poolest mehaanilistele kahjustustele. 0.5m pikkune kaabel on mitte ainult vastupidav, vaid ka paindlik, mis muudab selle kasutamise erinevates tingimustes lihtsaks. Lisaks suudab kaabel edastada voolu 2 A, tagades seadmete kiire laadimise.

TootjaVention
mudelCONBD
Pikkus0.5 m
MaterjalPVC
Andmeedastus5 Gbps
Vool2 A
Ühilduvussülearvutid, arvutid, televiisorid, kaamerad, telerikarpid jne.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
92 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.