USB 3.0 cable Vention CONBH 2A 2m Black PVC

Vention
Tootekood: CONBH
  • Pikkus: 2 m
Hind
9.50 €

Vention CONBH USB 3.0 Kaabel 2m Must PVC

Vention CONBH kaabel ühendab praktilisuse ja modernsuse. See eristub oma kõrge kvaliteedi ja mitmekesisuse poolest, muutes selle iga elektroonikaseadmest kasutaja kodus või kontoris hädavajalikuks elemendiks.

Vention CONBH USB 3.0 Kaabli Pilt

Kiire Andmeedastus

Digitaalrevolutsiooni ajastul on iga kaabli peamine omadus andmeedastuse kiirus. Ventioni CONBH mudel tagab ribalaiuse kuni 5 Gbps. See võimaldab kasutajal kiiresti edastada suuri faile, voogedastada filme või teostada keerukaid toiminguid veebis, muretsemata viivituste või katkestuste pärast edastuses.

Kiire Andmeedastuse Visualiseerimine

Universaalsus Kasutuses

Ühilduvus on kaasaegsete tehnoloogiliste lahenduste lahutamatu osa. Vention CONBH kaabel on täielikult ühilduv laia valiku seadmetega — alates sülearvutitest ja lauaarvutitest kuni telerite ja kaamerateni. Täiendav eelis on võimalus ühendada telerikarpidega, mida kindlasti hindavad kodu meelelahutuse entusiastid.

Ühilduvuse Illustreerimine Erinevate Seadmetega

Kindel ja Vastupidav

Kaabli valimisel tasub tähelepanu pöörata materjalile, millest see on valmistatud. CONBH mudel on valmistatud PVC-st, materjalist, mis on tuntud oma vastupidavuse poolest mehaaniliste kahjustuste suhtes. 2m pikkune kaabel on mitte ainult vastupidav, vaid ka paindlik, mis muudab selle kasutamise erinevates tingimustes lihtsaks. Veelgi enam, kaabel suudab edastada voolu 2 A, mis tagab seadmete kiire laadimise.

Kaabli Vastupidavus ja Paindlikkus

TootjaVention
MudelCONBH
Pikkus2m
MaterjalPVC
Andmeedastus5 Gbps
Vool2 A
Ühilduvussülearvutid, arvutid, telerid, kaamerad, telerikarpid jne.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
34 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.