Extension Cable USB 3.0 male to female Vention CBHBF 1m Black

Vention
Tootekood: CBHBF
Hind
8.95 €

Vention USB-A kuni USB-A kaabel, must, 1m

Vention CBHBI mudeli kaabel, varustatud USB 3.0-ga, tagab andmeedastuse muljetavaldava kiirusel 5Gbps. Selle kaabli abil saavad kasutajad edastada 1GB faile vaid 5 sekundiga. See tähendab, et filmide, fotode ja suuremate failide edastamine muutub uskumatult tõhusaks ja kiireks protsessiks.

Mugav ühendus lauaarvutiga

Kasutades Vention CBHBF kaablit, ei pea kasutajad enam kummardama, et ühendada kaabel arvuti esipaneeli portidesse või roomama laua alla, et leida tagapaneeli porte. Vention kaabel pakub mugavust ja lihtsust, säästes teie aega ja vaeva.

Seadmepordi kaitse

Portidest pistikute pidev ühendamine ja lahtiühendamine võib põhjustada kahjustusi. Vention CBHBF mudeli kaabel aitab kaitsta teie seadmete porte. Ühendades selle püsivalt, vähendavad kasutajad seadmete ühendamise sagedust arvuti või sülearvuti porti, mis toob kaasa seadmete pikema eluiga ja parema jõudluse.

Kvaliteetne ehitus

Vention CBHBF mudeli kaabel on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, sealhulgas tina kaetud vasktraatidest ja maandustraadi. Need komponendid on ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallkootud ja välise PVC kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, häirete taluvuse ja pika kasutusaja.

Esteetika ja funktsionaalsus

Funktsionaalsus ei ole ainus oluline aspekt, vaid Vention CBHBF kaabel, mis on kujundatud elegantse musta värviga, täiendab kindlasti enamikku seadmeid ja arvuti seadistusi. 

BrändVention
mudelCBHBF
VärvMust
LiidesUSB-A port, USB-A pistik
Nikkelkattega liidesJah
Pikkus1m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
269 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.