Extension Cable USB 3.0 male to female Vention CBHBG 1,5m Black

Vention
Tootekood: CBHBG
Hind
9.50 €

Vention USB-A to USB-A pistikuga kaabel must 1.5m

Vention CBHBI mudeli kaabel, varustatud USB 3.0-ga, tagab andmeedastuse muljetavaldava kiirusel 5Gbps. See tähendab, et kasutajad saavad 1GB faile edastada vaid 5 sekundiga. See muudab filmide, fotode ja suuremate failide edastamise uskumatult tõhusaks ja kiireks protsessiks.

Mugav ühendus lauaarvutitega

Kasutades Vention CBHBG kaablit, ei pea kasutajad enam kummardama, et ühendada kaabel arvuti esipaneeli portidesse või roomama laua alla, et otsida tagapaneeli porte. Vention kaabel pakub mugavust ja lihtsust, säästes aega ja vaeva.

Seadmestiku portide kaitse

Portidest pistikute pidev ühendamine ja lahtiühendamine võib põhjustada kahjustusi. Vention CBHBG mudeli kaabel aitab kaitsta seadmete porte. Püsivalt ühendades vähendab kasutaja seadmete ühendamise sagedust arvuti või sülearvuti porti, mis pikendab seadmete eluiga ja parandab nende jõudlust.

Kvaliteetne konstruktsioon

Vention CBHBG mudeli kaabel on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest. See koosneb tinatud vasktraatidest ja maandustraatist. Need elemendid on täiendavalt ümbritsetud alumiiniumfooliumi, metallkootud ja välise PVC-kattega. See konstruktsioon tagab vastupidavuse, häirete taluvuse ja pika kasutusaja.

Esteetika ja funktsionaalsus

Oluline pole ainult funktsionaalsus. Vention CBHBG mudeli kaabel, mis on disainitud elegantse musta värviga, sobib kindlasti enamikesse seadmetesse ja arvutiseadistesse.

Bränd Vention
Mudel CBHBG
Värv Must
Liides USB-A port, USB-A pistik
Nikkelkattega liides Jah
Pikkus 1.5m
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
62 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.